onsdag 23 maj 2018

Hur många Iranska agenter finns i Sverige ?




Hur många Iranska agenter finns i Sverige ?

Idag Omid Sharifi Dana  föde (19840722 jobbar som iranska agenter i Sverige, men ingen vill fråga honom vad gör du här i Sverige? om du försvarar den iranska religiösa regimen då det är bättre att åka tillbaka till iran i så fall att bor här och spionera mot oppositions medlemmar här i Sverige.
Omid Shrifi dana är en antisemitisk. Iranska nazister delar hans berättelse.

Som information vi har fått från iran, den iranska regimen skickade många agenter till Europeiska länder ett detta länderna är Sverige. Omid Sharifi danas årsinkomst för alla Omid i Sverige är 157 814 kr.



En av iranska utriksrevolutionsguards quds styrkor avslöjade att iran skickade quds styrkor medlemmar till Europeiska länder , iran har hjälpt iranska kvinnliga agenter för att gifta sig med svensk män också andr eu män för att kunna göra det som iranska regimen vill.

Iranska regimen har lärt dem kvinnliga agenter för att kunna ta sig till svenska viktiga myndigheter så dem kan komma över oppositionens medlemmar namn och information, sedan dem agenter skickar vidare till iranska underrättelsetjänsten.

Dem  iranska regimens kvinnliga och  manliga agenter kom till  Europeiska länder med höga betyger om utbildningar då dem agenterna för hjälp av iranska olika affärs arbetare i euroepiska länder även ambassaden betalar  extra pengar till dem agenter för att kunna gå på universitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar