torsdag 17 maj 2018

De som vågar och illa behandla barn, sådana människor kan göra allt, därför att dem har inte samvete ingen empati.


När man skulle jobba med små barn och skulle jobba på förskolor, man ska ha  dem  viktiga tänkarna  med sig,
stor tålamod, empati, snällhet och ansvartagande.
Därför att ni som jobbar med barnet ni har stort ansvarigheter för ett framtids samhället.
De som vågar och  illa behandla barn,  sådana människor  kan göra allt, därför att dem har inte samvete ingen empati ingen tålamod, ingen snällhet dem är i verkligheten är terrorist.
Sådana människor om skulle ha makt kan bli värre än islamiska brutala  terroristiska statens isis som behandlade yazidi väldigt sjukt saker.
När dem flera barnen som berättade om förskolans särbehandling  då jag tänkte är det finns här samma  sort som dem terrorgrupperna gör i andra delen av världen..
Därför att dem som använder våldet mot barn lika precis dem terroristiska gruppen.
sådana människor lider av starka instinkterhat och dem kan vara farliga att befinna sig på förskolor eller annat myndigheter som jobbar med barn.
därför att barnen är en samhälles  framtids människor, om dem som har inte samvete skulle använda våldet mot barn då samhälle i framtiden kommer att bli våldsamma.
Om det som jag skriver det finns väldigt starka bevis, hur ett små barn som har inte äns någon erfarenheter om våldet skulle säga till sin far, pappa jag måste ha en lite träd med mig för kunna slå dem som slå mig?  jag har en fråga varför skulle ett små barn tänka så på hämnen? det är en farlig signal för framtiden, denna signalen ger en varning så att det finns redan våldet mot barn på en del av förskolorna och nu politikerna måste  tänka på vårt  framtids samhället, ingen vill ha våldet  alla vill ro och lugn.
Tänk på det.
I ett samhälle som skapas med våld och våldet kan byggas inom förskolor, dåliga familjer som brukar göra hetska gräl  hela tiden framför barnet
Det kommer inte att finnas några fredliga livet i det samhället.
mvh samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar