lördag 14 april 2018

chefen medveten, inte medveten eller personligen som gör det en del av förskollärare ger psykedeliska piller till barn i förskolor, därför att många föräldrar har berättat idag att deras barn bli så arga och ibland skriker och gråter, men innan barnen börja gå på förskolan hade inte sådana, men när barnen började gå på förskolan då hände det.



 chefen medveten inte medveten  eller personligen som gör det en del av förskollärare ger  psykedeliska piller till barn i förskolor, därför att många föräldrar  har berättat idag att deras barn bli så arga och ibland skriker och gråtter, men innan barnen börja gå på förskolan hade inte sådana, men när barnen började gå på förskolan då hände det.
kanske dem ge sådana psykedeliska piller till barn av förskollärare  i förskolor  för att barnen kunna sova på middag för att personalen kunna vila under att barnen har sovit.
men det är gör barnen illa och barnen bli så nervösa hemma det marker direkt en del av föräldrarna som har kunskaper, men en del som har inte kunskaper då märker inte att hur deras barnens beteende har ändrat eller  inte.
De föräldrarna som har inte kunskaper det är bättre att söka via google eller fråga en annan som har kunskaper om barnens beteende.
idag jag träffade en person och vi pratade om barnet då han sa mina barnet var jätte lugna, men när mina barnet  började gå på förskolan dem blev så nervösa och ibland dem gråter hela tiden  och beklagas att har ont i magen eller i huvudet. 
Det är viktigt att föräldrarna alltid ha koll på deras barnet  beteende och förändringar  speciellt när barnen börja gå på förskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar