tisdag 17 april 2018

jag uppmanar alla föräldrar för att ha bra koll på sina barnen som går på förskolor, har ni inte bra kunskaper då sök via internet det finns gott om information på vilket språk ni behöver det finns idag via internet.

Barn är en blomma man ska alltid  rädda om denna finna blomman,
Jag uppmanar alla föräldrar för att ha bra koll på sina barnen som går på förskolor, har ni inte bra kunskaper då sök via  internet det finns gott om information på vilket språk ni behöver det finns idag via internet.
 ni ska alltid  ha koll på barnens förändringar speciellt beteendes förändringar.
alltid prata med barnen och fråga vad har hänt och vad har gjort på föskolan, men ni ska alltid med skoj och lek prata med barnen för att barnen kunna  berätta, om barnen har inte berättat då ni kan påhitta en berättelse  liknande händelse då barnen kommer att berätta vad som har hänt med honom, henne på förskolor.
man kan berätta om en elaka människor som varit elaka mot barnet då barnen kommer berätta om det finns någon elaka människor inom förskollärare.
det finns väl mycket information om hur man kan prata med barnen, en sak som man ska inte glömma så att aldrig låtter att barnen bli arga barnen ska vara glada och skratta med och lek med vad hon, han har för leksaker hemma ni  göra en samaspel sedan barnen kommer att berätta om allt.
sedan ni föräldrar har ansvarig för samhälles framtiden ni ska lämna en bra och positiv människa till samhället i framtiden om ni behandla éras barn på rätt och bättre sätt och alltid söka om information hur man skulle hantera barnet och vara snäll mot barnet då ni kan  bli bästa föräldrar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar