söndag 4 februari 2018

orättvis och rasistiska, med anti semetiska i olika området



Jag vet Sverige är ett bra land och det finns väl väldigt goda svenska, Jag känner mig Svensk därför att jag  har bott här jätte länge och ska säga en sak jag älskar Sverige.



Jag älskar svenska goda folket, men tyvärr det finns en liten grupp i Sverige som lyckade ta sig i myndigheten och försöker göra precis vad hon eller han vill mot andra människor.
men vi måste inte hålla tyst när vi skulle se något orättvis  måste protesteras och meddelas andra myndigheterna för att kunna stoppas.
 vi måste tillsammans stoppa orättvis särbehandling som gör en del av  myndighetens personalerna.
Igår jag  träffade Hannele och Eyman som har  arabiska bakgrund palestinsk  som hon hade med sig till möten och jag pratade med henne och Eyman  dem jobbar inom myndigheten i södra Sverige.
Då vi träffade den 2017.07.18 klockan 14:00 eftermiddagen på kontoret. Hon hur går det för dig, söker du jobb hela tiden på egen hand?
Jag; ja det gör jag det finns väl på mina jobbsöks rapporter som jag brukar lämna in varje månade.
Hon; bra hur går det för din lilla son?
Jag det går väl bra han är hemma hos mamma just nu vi varit ute idag dem åkte hem och jag stannade för att jag hade tid hos  er.
Hon; bra  ska du komma på möte med oss den 17 augusti med mig och Ulrika?
Jag; ja det ska jag göra, men jag måste säga en sak jag vill polisanmäla Ulrika därför att hon har skrivit väldigt dåliga saker på min af sida, det står avbrot om saker och tings som stämmer inte.
Det som hon har gjort andra kan utnyttja mot mig i framtiden därför att jag protesterade mot det som jag har sett på min sida.
Hon; har du papper med dig?
Jag; ja det har jag  då visade jag pappret  och hon försökte säga en sak som stämmer inte i Sverige.
Hon: men du vet inte att man kan inte polisanmäla i Sverige mot myndighet personalen även polisen tar inte emot något sådant anmälningar mot myndighet personalen.
Jag: finns det något paragraf i den svenska riks lagen som man får inte polisanmäla myndighets personalen även om någon av svenska myndighets personal skulle göra ett brott mot någon eller
finns det något paragraf i det svenska riks lagen, en lagstifning som stoppas människor så att polis anmäla mot svenska myndighets personalen?
kan du förklara för mig om det?
Då hon kunde inte svara också hade inte något svar för mina frågor.
Eymen en palestinsk man som hon tog med sig på möte mellan mig och henne igår  2017.08.18 sa man kan även anmäla myndighets personal till deras chef eller det finns en enhet som man kan vända sig till om man har sett något orättvis.
Eyman sa man kan  även kontakta diskrimineringsombudsman som finns i alla myndigheter i Sverige.
Jag: ja det vet jag, men den här gången jag upprepade tidigare att någon har tagit bort goda saker på min sidan här det finns tidigare skrivelse om det.
  jag frågade henne om man skulle polis anmäla någon som jobbar på myndigheten? då hon svarade mig så ny vet du inte i Sverige man kan inte polis anmäla myndighets personalen också polisen kommer aldrig att lyssna på er...
Jag finns det  i svenska riks lagen bok som man får inte göra det finns det paragraf om det?  då hon hade inte mer svar  kunde inte förklara för mig mer... då sa vi har bara 30 minuter på oss  så vi måste sluta samtalet....den 2017.08.03 ni kan lyssna på vad hon säger via Euronews mellan klockan 13 till 14:30,,, tyvärr jag vill säga en sak personer med politiska idea i södra Sverige  som kan vara riktiga  antisemitism och dem kan vara farliga än isis om dem skulle ha makt.
Den 2017.08.17 klockan 13:00 jag ska träffa henne igen också en kvinna som heter Ulrika på af.
En förklaring om hennes berättelse igår som jag vet och har lång erfarenheter har bott väldigt långe i Sverige, det spelar inge för roll om man skulle vara myndighets personal eller inte alla har rätt till att polisanmäla dem personen som gör saker och ting som är emot det svenska lag och regler.
Jag har varit nästan i tio års arbetslös  också jag har sökt mer än 65000  jobb utan svar i Sverige också även har sökt  jobb utanför Sverige, det som spelar för roll  mot oss så att vi skulle inte få något jobb det är sådana personer som jobbar inom arbetsförmedlingen eller kanske andra myndighets personalen har blockerat mig så att få något jobb i Sverige.
med vänliga hälsningar  samuel.
När man skulle ha en handläggare på arbetsförmedlingen hon eller han som är arbetsförmedlare borde meddela alltid när det skulle finnas något som rör sig om arbete till sina folk., men min handläggare det gjorde inte jag har aldrig fått något brev från min handläggare  så att hon skulle meddela att finns rekryteringsträff på arbetsförmedlingen eller någon annanstans.
Jag har alla meddelande som jag har fått från min handläggare båda via posten och även via e-post till mig det finns absolut inte något av hennes meddelande som skulle handla om rekryteringsträff på någon stans.
Hur man kan bygga troheten mellan en arbetsförmedlare och en arbetssökande?
 När handläggare skiter och vill inte hjälpa sina folk för att få ett arbete.  då man kan  tänka tvärtom  även man kan misstänka henne eller honom som jobbar på af som arbetsförmedlare kan ge dålig information om arbetssökande till en arbetsgivare.
När jag besökte arbetsförmedlingen den 2017.06.16 då jag brukar kolla alltid på min sida när jag skulle besöka arbetsförmedlingen
Då såg jag att står avbrot fyra avbrot när jag kollade tillbaka min sidan.
Jag hittade ett jobb  i stockholm 2010,07.22  som hette trädfällerlaget  dem hade arborist och mark arbete, det var den 2010.10.01 kom en av personerna som hette rauno hade finsk bakgrund, han var min kontakt man även var kontakt man till fyra personer  till Sa samuel det är problem med vår företag  och roban och krister vill dela företaget tyvärr vi måste skicka hem några personer av er vi ska minska personalen   tills vi se vad ska krister och roban göra .. då 7 personer en av dem var jag vi åkte hem jag det finns ett brev från Trädfällerlaget.
Jag hade en kvinna som hette Pja Eklund hon skrev framför mig och efter denna dagen som jag träffade min handläggare besökte arbetsförmedlingen det  står absolut inte något som skulle stå avbrot på min sidan.
Jag har alla uppgifter från denna datum tills idag.
Också som jag har sagt alltid hade koll på min sida.
Allt som finns om avbrot hände i  malmö arbetsförmedlingens service på kungsgatan 6 i malmö.
I karlstad jag började praktisera på skogsstyrelse i tre månade under praktiken man har rätt att söka jobb även  vid behöv man kan ta ledig och gå kontakta arbetsgivare direkt.
Det som står avbrot om skogsstyrelse stämmer heller inte jag tolkas som orättvis. När man  kommer  från ett annat land så klart  man ska veta att man kan bli diskrimineras på olika sätt.
Jag har varit arbetslös i tio år har sökt  mer än 65000 jobb inom Sverige och utanför Sverige.
Dem har sagt mitt cv kan vara ett problem som man kan inte få ett arbete, jag har fixat mitt cv även fick hjälp av folk som har tidigare erfarenheter hur man skulle skaffa cv, men jag fick aldrig något positiv svar från en ända arbetsgivare.
Jag ska fortsätta berätta om skåne af.
Jag kom till arbetsförmedlingen den 2016.06.01
Jag skulle  glömma allt som  såg tidigare skulle söka jobb, har bet om hjälp.
Jag fick faktiskt hjälp av arbetsförmedlingen en kvinna som jag är tacksam henne Denise Marika har fixat trukutbildning åt mig via Lernia 2015.09.28 fram till den 2015.12.30.  under utbildning fick praktik via Panduro hobby i järnyxegatan 17 i Malmö i 6 veckor.
Efter denna datum jag fick söka jobb på egen hand och lämnade varje månade jobbsöknings raporter.
Jag bara sökte jobb som vanligt då när man inskriver sig på arbetsförmedlingen i 14 måande man kan gå med på utvecklingsgaranti i 450 dagar under tiden man ska göra något eller man kan gå med en  jobbcoach då min händläggare skickade information om flera jobbcoach företaget då jag väljade Eductus och man kan bara skirva sig på 3 månade om man är inte trevs med jobbcoach företaget då man kan vända sig och snacka med sin handläggare för att hitta en bättre jobbcoach företag som kan hjälpa till för att man kunna få ett arbete.
Då jag har inte gjort något avbrot min tid period gick ut och min handläggare meddelade mig om jag vill fortsätta med eductus eller inte jag sa nej, jag skickade ett brev och skulle träffa min händläggare, men hon svarade inte mig fram till att hon skickade detta brev till mig,  som står här under.
från:
till:
datum:
21 juni 2017 15:12

Hej Samuel!


Vi ska träffas 17 augusti kl 13.00 här på Arbetsförmedlingen Kungsgatan 6 i Malmö. Med på mötet kommer din socialhandläggare att vara tillsammans med mig och två av mina kollegor som är arbetsterapeut samt .


Med vänlig hälsning

Ulrika Stenberg
Arbetsförmedlare
Arbetsförmedlingen | Kungsgatan 6
Postadress: Box 6009, 20011 Malmö
010-4870555 mellan kl 10-12 och 13-16.
Växel: 0771-60 00 00
Telefon: 010-4886543
Jag jag tolkar brevet som står övanför som kränkande särbehandling, om det skulle handla om  min facebook sidan och mina politiska aktiv via sociala medier det är helt kränkande mot mig .. därför att jag kom till Sverige via FN och jobbade med en organisation för mänskliga rättigheter  för iran.
Jag skickade igen ett brev och frågade om min handlingsplan då fick sånt svar.
från:
till:
datum:
11 juli 2017 08:03

Hej!



Eftersom vi inte har någon planering just nu fram tills att vi ska träffas i augusti avvaktar vi med handlingsplan.


Med vänlig hälsning


Ulrika Stenberg
Arbetsförmedlare
Arbetsförmedlingen | Kungsgatan 6
Postadress: Box 6009, 20011 Malmö
010-4870555 mellan kl 10-12 och 13-16.
Växel: 0771-60 00 00
Telefon: 010-4886543

Det är brevet som Peter larsson som jobbar på Eductus skickade till mig.
Skickat: den 13 april 2017 13:56
Hej Samuel!

Jag är på kurs idag, som jag sa i telefon och sen ska jag på en veckas semester.
Men du måste få ett uppföljningsmöte, så det får du ha med Ylva.
Du känner ju henne också sen Servicespåret.

Din sista dag hos oss är ju den 2017-04-12, så det är viktig att vi har ett sista avstämningsmöte.
Berätta gärna för Ylva om hur du tyckte att det gick på praktiken på Jula.

Hon har bokat in dig på en tid: 09,00 på onsdag (19 april)

Glad Påsk

Med Vänlig Hälsning / Peter Larsson
---------------
12 maj
till mig
Hej Samuel!



Jag kommer att kalla dig till möte för att reda ut vad jag bedömer vara missförstånd. Hur kommer det sig att du uppfattat att Arbetsförmedlingen skulle ha pratat om dig till stöd och matchning eller Jula? Den informationen de har är den som de fått av dig när du varit på plats där ingen annan.


Med vänlig hälsning

Ulrika Stenberg
Arbetsförmedlare
Arbetsförmedlingen | Kungsgatan 6
Postadress: Box 6009, 20011 Malmö
010-4870555 mellan kl 10-12 och 13-16.
Växel: 0771-60 00 00
Telefon: 010-4886543

,,
Med vänliga hälsningar samuel
--------------------
Hej på er. jag bara ville ha mer stöd från arbetsförmedlinge för att kunna få ett arbete, men Ulrika stenberg  som har gjort det mot mig det är helt felaktiga.
har arbetsförmedlinge erbjudit mig och jag har nekat?
nej det hände aldrig då idag jag uppfattat så att inom arbetsförmedlingen tehran och ankra bestämmer mer än någon annan
Jag älskar svenska goda folket, men tyvärr det finns  en del av Svenska politiker samarbetar med iranska regimen mot iranska politiska aktivister som bor i Sverige.
Arbetsförmedlingen behöver hjälp för att ni ska få lite trovärdighet. Det vet ni mycket väl att ni saknar hos majoriteten av folket som hade behövt rätt vägledning. arbetsförmedelingen ska behandla alla lika inte diskriminera en del och försöka så att lämna hemliga och sjuka information om andra på grund av sina nät aktivister ...
Vi lovade så att publicera många information om orättvist särbehandling  mot en del av  iranska  politiska aktivister  med kurdiska bakgrund inom svenska arbetsförmedlingen.
Ulrika Stenberg som jobbar inom arbetsförmedlingen i malmö försöker med andra människor som är känd för oss göra saker och ting mot oss.
människor med nazistiska och rasistiska åsikter som lyckade ta sig in i svenska myndigheten gör saker och ting mot andra och utyttja regler och lager mot oss.
Vi har publicerade på vår andra hemsidor alla information hus min kusin  jobbar med så att översätta via sud  sätta text under videon som finns om det.
Detta orättvist  kommit  när iranska ambassadör i Stockholm hade möte med en del av svenska politiker i 2010.   innan det  iranska agenter som bor i Sverige och tyvärr många av dem kom med unchr från altash  som var en flyktings läge  utanför al romadi i irak.
många av dem som idag samarbetar med iranska regimen i Sverige kallade sig kommunister och socialister, demokrat och kurdiska demokratiska rörelse så dem  hade många olika rollspel för kunna komma till Europa.
Efter att dem kunde komma hit så en del av dem åkte via irakiska kurdistan till iran och överlämnade  sina omvändelse brev till iranska regimen  för att kunna Att köpa ett hus och mark i iran.
  Dem folket  tyvärr så lätt överlämnar information om andra till iranska ambassaden  också ambassaden har olika rollspel mot iranska aktivister i Sverige.
det finns många som är medlemmar med iranska underrättelsetjänsten och jobbar som affärsman i Sverige, dem som jobbar som affärsman kontaktar med svenska politiker och sätter kräv på svenska politiker så att dem politikerna göra något mot iranska aktivister i Sverige.
Den 17 augusti jag ska ha möte med arbetsförmedlingen och denna möte handlar om massor saker´.
så idag ekonomiska spelar väl mycket roll.'
så svenska politiker sätter en hinder framför  iranska aktivister så att få inte något arbete i Sverige.
året 2016 jag besökte jobbmalmö , då dem som jobbar på jobbmalmö sa till mig jag måste prata med min socialsekreterare och komma tillbaka till jobbmalmö.  Då  jag  kontaktade min socialsekreterare och sa till henne  jag besökte jobbmalmö  och dem sa jag måste prata med er och ni ska kontakta jobbmalmö för att jag kunna få hjälp via jobbmalmö så att få ett arbete, då när jag  försökte gå tillbaka och få hjälp från jobbmalmö.
När jag gick tillbaka nästa dag och pratade med jobbmalmö  då dem sa din socialsekreterare sa nej så att du ska komma hit och få hjälp från oss, men du kan komma hit och söka jobb även vi har lediga jobb på pappret som hängde på vägen. det finns inspelningar om allt som jag berättar om just nu  ni kan söka på youtube om det,   efter tio års arbetslösheten i Sverige har varit på många utbildningar, men fick inte jobb,,,om arbetsförmedlingen ska göra samma sak mot mig då jag ska polisanmäla Ulrika stenberg och zied som tidigare jag har skickat till af om vad han skulle göra på min sida som finns hos arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen behöver  hjälp för att ni ska få lite trovärdighet. Det vet ni mycket väl att ni saknar hos majoriteten av folket som hade behövt rätt vägledning.
Jag älskar svenska goda folket, men tyvärr det finns  en del av Svenska politiker samarbetar med iranska regimen mot iranska politiska aktivister som bor i Sverige.
Vi lovade så att publicera många information om orättvist särbehandling  mot en del av  iranska  politiska aktivister  med kurdiska bakgrund inom svenska arbetsförmedlingen.
Ulrika Stenberg som jobbar inom arbetsförmedlingen i malmö försöker med andra människor som är känd för oss göra saker och ting mot oss.
människor med nazistiska och rasistiska åsikter som lyckade ta sig in i svenska myndigheten gör saker och ting mot andra och utyttja regler och lager mot oss.
Vi har publicerade på vår andra hemsidor alla information hus min kusin  jobbar med så att översätta via sud  sätta text under videon som finns om det.
Detta orättvist  kommit  när iranska ambassadör i Stockholm hade möte med en del av svenska politiker i 2010.   innan det  iranska agenter som bor i Sverige och tyvärr många av dem kom med unchr från altash  som var en flyktings läge  utanför al romadi i irak.
många av dem som idag samarbetar med iranska regimen i Sverige kallade sig kommunister och socialister, demokrat och kurdiska demokratiska rörelse så dem  hade många olika rollspel för kunna komma till Europa.
Efter att dem kunde komma hit så en del av dem åkte via irakiska kurdistan till iran och överlämnade  sina omvändelse brev till iranska regimen  för att kunna Att köpa ett hus och mark i iran.
  Dem folket  tyvärr så lätt överlämnar information om andra till iranska ambassaden  också ambassaden har olika rollspel mot iranska aktivister i Sverige.
det finns många som är medlemmar med iranska underrättelsetjänsten och jobbar som affärsman i Sverige, dem som jobbar som affärsman kontaktar med svenska politiker och sätter kräv på svenska politiker så att dem politikerna göra något mot iranska aktivister i Sverige.
Den 17 augusti jag ska ha möte med arbetsförmedlingen och denna möte handlar om massor saker´.
så idag ekonomiska spelar väl mycket roll.'
så svenska politiker sätter en hinder framför  iranska aktivister så att få inte något arbete i Sverige.
året 2016 jag bsökte jobbmalmö , då dem som jobbar på jobbmalmö sa till mig jag måste prata med min socialsekreterare och komma tillbaka till jobbmalmö.  Då  jag  kontaktade min socialsekreterare och sa till henne  jag besökte jobbmalmö  och dem sa jag måste prata med er och ni ska kontakta jobbmalmö för att jag kunna få hjälp via jobbmalmö så att få ett arbete, då när jag  försökte gå tillbaka och få hjälp från jobbmalmö.
När jag gick tillbaka nästa dag och pratade med jobbmalmö  då dem sa din socialsekreterare sa nej så att du ska komma hit och få hjälp från oss, men du kan komma hit och söka jobb ävern vi har lediga jobb på pappret som hängde på vägen. det finns inspelningar om allt som jag berättar om just nu  ni kan söka på youtube om det,    efter tio års arbetslösheten i Sverige demokrati?????
vad är ditt mål?
Är det viktigt för dig att jag är arbetslös?
vet ni jag har varit arbetslös i Sverige nästan i 10 år, men många terrorister idag har jobb i Sverige och kör lastbilar rakt i stora köpcenter i Svenska städer??
Jag vill förklaring om vilken uppgifter ni har skickat till Jula, jag har det, men jag vill fråga er varför gör ni så mot mig??
Har ni rätt att skicka felaktiga och lögnaktiga uppgifter om personen till arbets givare??
är det viktigt för socialen så att jag kvar vara arbetslös?
Varför skickar ni dåliga hemliga uppgifter om mig till praktik plats chefen ?
vad är egentligen er mål mot min personlighet?
Jag vill svar  därför att jag pratar inte om något om  jag har inte bevis om något.
för tre år sedan en person från social tjänsten kontaktade en kvinna på som jobbade på panduro hobby  hon sedan träffade en vän till mig och berättade allt om det händelse det finns allt som inspelade  kvinnan bakgrund från poland.
är  kräven kommer ifrån social minister? är myndigheten medveten om det?
som ni gör mot mig??
Därför att jag vill på måndag publiceras allt som finns från och med 10 års tillbaka fram till idag.
Varför alla före isis medlemmar har jobb och få bra lön i skåne?
är ni inte glad över mina page som handlar om israel kurd?'
därför jag vill publicera även alla brev som jag brukar skicka till er för att alla kuna läsa .
Jag vill veta  är det viktigt för er att jag vara arbetslösa??
är det viktigt för er att kontakta vallhem personalen för att någon av dem åka till min praktik plats och ge sjuka  uppgifter om mig?? det finn bild och röster.
Ni skickar ett brev till mig och jag skulle skriva under och skicka tillbaka för att ni kuna utnyttja detta mot mig i min framtids arbete??
detta papper som ni skickade till mig verkar att jag nekar arbetsmarknades regler, men det är totalt felaktiga och jag har alltid följat med arbetsmarknades regler i Sverige.
Jag söker arbete varje månade även gå direkt och pratar med företagar, men  ni och dem som är lika precis isis  med slips  skappar hemliga uppgifter och lägger oss i svartlisa för att vi kuna inte få något arbete.
jag tror inte på något , men tror på natur naturen vatten och jord när någon lever i naturen ge resultater, 
med vänliga hälsningar samuel
0729403747

Hej har jag gjort missköt på praktik eller på min utbildningen?  har jag nekat någon som ni har erbjudit mig?

Ni har inte skickat brev till mig så idag jag  gick till arbetsförmedlingen för att reda på vad ni har skrivit om mig. Då jag fick lite skrivelser som är väldigt skrattande  har du fått pengar från iranska  eller landers agenter som jag brukar kritiserar??
2017-09-13
13

2017.09.13
Jag vill överklaga beslutet och jag anser som orättvist mot mig.
Har arbetsförmdelingen erbjudit mig för något som jag har nekat?
Det som ni gör är helt orättvist, ni borde skicka ett brev till mig även ni hade min e-post adress, men ni gjorde det inte tills idag jag kom till arbetsförmdelingen och skrivit ut.
Jag träddade er på arbetsförmedlingen den 2017.08.17 vi pratade om min långtids arbetslösheten, men ni pratade om saker och ting det stämmer inte ni frågade mig om osa ansällt i skövde det har jag papper om..
Jag har inte misssköt på något sätt  det är en lag som en arbetsförmedlare kan straffa sin arbetssökande  om han, hon tycker att sin arbessökande kräver mer för att få ett arbete.

Förordning (2007:414) om jobb- och utvecklingsgarantin

Svensk författningssamling 2007:414

t.o.m. SFS 2017:827SFS nr: 2007:414
Departement/myndighet: Arbetsmarknadsdepartementet A
Utfärdad: 2007-05-31
Ändrad: t.o.m. SFS 2017:827
ÄndringsregisterSFSR (Lagrummet)
Källa: Regeringskansliet / Lagrummet.se 


Innehåll:

1 § Denna förordning innehåller bestämmelser om det arbetsmarknadspolitiska programmet jobb- och utvecklingsgarantin.
Syftet med jobb- och utvecklingsgarantin är att erbjuda personer som varit arbetslösa under lång tid individuellt utformade insatser för att de så snabbt som möjligt skall få arbete.
2 § Inom ramen för jobb- och utvecklingsgarantin ska Arbetsförmedlingen
1. kartlägga vilka ytterligare insatser deltagaren behöver för att kunna stärka sin position på arbetsmarknaden,
2. lämna det stöd som deltagaren behöver för att uppfylla det som framgår av den individuella handlingsplan som ska upprättas enligt 6 § förordningen (2000:628) om den arbetsmarknadspolitiska verksamheten, och
3. kontinuerligt följa upp dels resultatet av de insatser deltagaren tagit del av inom programmet, dels att deltagaren har både insatser och tid att söka arbete i sådan omfattning som behövs för att uppnå syftet med programmet. Förordning (2015:949).

Anvisningar till programmet

3 § En anvisning till jobb- och utvecklingsgarantin innebär att den som anvisas erbjuds att ta del av programmet.
Frågor om anvisningar prövas av Arbetsförmedlingen. Förordning (2015:949).
4 § En anvisning till jobb- och utvecklingsgarantin ska avse verksamhet på heltid.
En anvisning får dock avse verksamhet på deltid, om den enskildes arbetsutbud understiger det arbetsutbud som motsvarar verksamhet på heltid och detta beror på
1. sjukdom eller funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga,
2. föräldraledighet, eller
3. annat hinder som anmälts till och godtagits av Arbetsförmedlingen.

I fall som avses i andra stycket ska anvisningen göras för den tid som motsvarar arbetsutbudet.
En anvisning får även göras på deltid i en omfattning som understiger den enskildes arbetsutbud om den enskilde samtidigt studerar inom ramen för ett utbildningskontrakt enligt förordningen (2015:502) om viss samverkan om unga och nyanlända, i annat fall studerar på deltid i längst sex månader eller arbetar, om studietiden eller arbetstiden och tiden i programmet sammanlagt motsvarar hans eller hennes arbetsutbud. Förordning (2017:107).
4 a § För den som har ett nedsatt arbetsutbud på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga ska en anvisning göras på heltid, trots att den enskilde har ett lägre arbetsutbud. Detta gäller dock endast under förutsättning att han eller hon inte kan få sjukpenning enligt socialförsäkringsbalken med anledning av sjukdomen eller funktionsnedsättningen samtidigt som han eller hon är inskriven i programmet och får aktivitetsstöd.
För den som avses i första stycket och samtidigt har ett nedsatt arbetsutbud på grund av föräldraledighet eller annat hinder som anmälts till och godtagits av Arbetsförmedlingen eller ägnar sig åt sådana aktiviteter som avses i 4 § fjärde stycket, ska anvisningen avse verksamhet i sådan omfattning att den sammanlagda tiden motsvarar verksamhet på heltid. Förordning (2010:1731).
4 b § Om en anvisning görs till verksamhet på deltid, ska skälen för beslutet anges i beslutet. Vidare ska de uppgifter som ligger till grund för beslutet dokumenteras hos Arbetsförmedlingen. Förordning (2010:63).

Vem som får anvisas till programmet

5 §/Upphör att gälla U:2018-01-01/ En anvisning till jobb- och utvecklingsgarantin får göras för en person som är arbetslös och anmäld som arbetssökande hos den offentliga arbetsförmedlingen och som
1. har fått arbetslöshetsersättning enligt lagen (1997:238) om arbetslöshetsförsäkring, men som har förbrukat 300 ersättningsdagar i en ersättningsperiod och inte kvalificerat sig för en ny period med arbetslöshetsersättning,
2. är ensamstående och, på grund av vårdnad eller umgänge, har egna barn under 18 år boende helt eller delvis i sitt hem och som har förbrukat 60 veckor med utfört eller deklarerat deltidsarbete inom en period med arbetslöshetsersättning,
3. inte har fått arbetslöshetsersättning enligt lagen om arbetslöshetsförsäkring, men som under 14 sammanhängande månader har varit arbetslös och anmäld som arbetssökande hos den offentliga arbetsförmedlingen eller som har deltagit i arbetsmarknadspolitiska program,
4. har deltagit i jobbgarantin för ungdomar i 15 månader, förutsatt att anvisningen sker direkt efter deltagandet i jobbgarantin,
5. har dömts till fängelse och är beviljad vistelse utanför anstalt enligt 11 kap. 1 § fängelselagen (2010:610) eller som är villkorligt frigiven men inte har fullgjort ett år av prövotiden, eller
6. har deltagit i insatser enligt lagen (2010:197) om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och vars etableringsplan har upphört att gälla för att tiden för etableringsplanen har löpt ut.

För den som omfattas av första stycket 1 får en anvisning göras tidigast 20 ersättningsdagar innan de 300 ersättningsdagarna i perioden med arbetslöshetsersättning har förbrukats. Detta gäller under förutsättning att personen då inte bedöms kvalificera sig för en ny period med arbetslöshetsersättning.
För den som omfattas av första stycket 2 får en anvisning göras tidigast när personen har förbrukat 56 veckor med utfört eller deklarerat deltidsarbete i perioden med arbetslöshetsersättning. Förordning (2017:5).
5 §/Träder i kraft I:2018-01-01/ En anvisning till jobb- och utvecklingsgarantin får göras för en person som är arbetslös och anmäld som arbetssökande hos den offentliga arbetsförmedlingen och som
1. har fått arbetslöshetsersättning enligt lagen (1997:238) om arbetslöshetsförsäkring, men som har förbrukat 300 ersättningsdagar i en ersättningsperiod och inte kvalificerat sig för en ny period med arbetslöshetsersättning,
2. är ensamstående och, på grund av vårdnad eller umgänge, har egna barn under 18 år boende helt eller delvis i sitt hem och som har förbrukat 60 veckor med utfört eller deklarerat deltidsarbete inom en period med arbetslöshetsersättning,
3. inte har fått arbetslöshetsersättning enligt lagen om arbetslöshetsförsäkring, men som under 14 sammanhängande månader har varit arbetslös och anmäld som arbetssökande hos den offentliga arbetsförmedlingen eller som har deltagit i arbetsmarknadspolitiska program,
4. har deltagit i jobbgarantin för ungdomar i 15 månader, förutsatt att anvisningen sker direkt efter deltagandet i jobbgarantin,
5. har dömts till fängelse och är beviljad vistelse utanför anstalt enligt 11 kap. 1 § fängelselagen (2010:610) eller som är villkorligt frigiven men inte har fullgjort ett år av prövotiden, eller
6. har deltagit i insatser enligt förordningen (2017:820) om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare under maximal tid enligt den förordningen.

För den som omfattas av första stycket 1 får en anvisning göras tidigast 20 ersättningsdagar innan de 300 ersättningsdagarna i perioden med arbetslöshetsersättning har förbrukats. Detta gäller under förutsättning att personen då inte bedöms kvalificera sig för en ny period med arbetslöshetsersättning.
För den som omfattas av första stycket 2 får en anvisning göras tidigast när personen har förbrukat 56 veckor med utfört eller deklarerat deltidsarbete i perioden med arbetslöshetsersättning.
För en person som omfattas av första stycket 3 får en anvisning göras endast om personen inte får delta i insatser enligt förordningen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare. Förordning (2017:827).

Vad man kan ta del av inom programmet

6 § Inom ramen för programmet får den enskilde ta del av sådana insatser som följer av 5 § förordningen (2000:628) om den arbetsmarknadspolitiska verksamheten som
1. bedöms lämpliga för den enskilde att ta del av inom ramen för jobb- och utvecklingsgarantin, och
2. den enskilde uppfyller förutsättningarna för, med undantag för åldersgränser.

Den enskilde får inom programmet även ta del av arbetsträning och förstärkt arbetsträning enligt 10 § samt bristyrkesutbildning enligt 11 §.
Inom ramen för programmet ska deltagaren aktivt söka arbete och regelbundet redovisa sitt arbetssökande i en sådan aktivitetsrapport som avses i 6 a § förordningen om den arbetsmarknadspolitiska verksamheten. Förordning (2015:949).
7 § Har upphävts genom förordning (2015:949).
8 § Har upphävts genom förordning (2015:949).
9 § Har upphävts genom förordning (2015:949).
9 a § Har upphävts genom förordning (2010:1464).
10 § Med arbetsträning avses att den enskilde får arbetsträna på en arbetsplats. Arbetsträning får anordnas av den som Arbetsförmedlingen ingår överenskommelse om arbetsträning med. Arbetsträning får pågå under längst sex månader.
Med förstärkt arbetsträning avses att den enskilde erbjuds en arbetsplats för utredning av arbetsförmåga eller för arbetsträning. Förstärkt arbetsträning får anordnas av den som Arbetsförmedlingen ingår överenskommelse om förstärkt arbetsträning med. Arbetsgivaren har inget inflytande över vilken person som erbjuds arbetsplatsen. Förstärkt arbetsträning får pågå under längst tolv månader.
För den som har deltagit i jobb- och utvecklingsgarantin i 450 dagar som det kan lämnas ersättning för får arbetsträning pågå under längst tolv månader.
Inför varje period av arbetsträning eller förstärkt arbetsträning ska Arbetsförmedlingen pröva om insatsen är den mest lämpliga för att uppnå syftet med programmet. Förordning (2015:949).
11 § Med bristyrkesutbildning avses sådan yrkesinriktad utbildning på folkhögskola under längst 24 månader, som syftar till att underlätta för den enskilde att få eller behålla ett arbete och som motverkar brist på arbetskraft inom ett visst yrke på arbetsmarknaden. Förordning (2015:949).
12 § Har upphävts genom förordning (2009:8).

Hur lång tid man får ta del av programmet

13 § Den som har anvisats till jobb- och utvecklingsgarantin får ta del av insatserna i programmet till dess att han eller hon
1. påbörjar ett arbete på heltid med eller utan statligt stöd, eller ett arbete på deltid med särskilt anställningsstöd i form av extratjänst eller traineejobb,
2. påbörjar en utbildning som inte berättigar till aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning,
3. påbörjar en utbildning som avses i 30 § andra stycket 6 eller 7 förordningen (2000:634) om arbetsmarknadspolitiska program,
4. påbörjar en frånvaroperiod med föräldrapenningsförmån enligt socialförsäkringsbalken på heltid,
5. påbörjar en period med sjukfrånvaro på heltid, eller
6. uppfyller ett nytt arbetsvillkor enligt lagen (1997:238) om arbetslöshetsförsäkring.

Första stycket 6 gäller inte för den som uppfyller ett arbetsvillkor genom ett arbete som kommunen anordnat inom ramen för ett utbildningskontrakt enligt förordningen (2015:502) om viss samverkan om unga och nyanlända.
Den som inte längre får ta del av insatserna i programmet ska skrivas ut ur programmet. Vid en sådan frånvaro enligt första stycket 1, 2, 3 eller 4 som kan antas vara kortvarig, får Arbetsförmedlingen avvakta med utskrivning till dess att frånvaron har varat mer än 30 kalenderdagar i följd. Vid frånvaro enligt första stycket 5 ska utskrivning ske först när frånvaron har varat mer än 30 kalenderdagar i följd.
Ärenden om utskrivning ska handläggas skyndsamt. Förordning (2017:107).
13 a § I fråga om den som är frånvarande från ett program på grund av sjukdom enligt 13 § första stycket 5 ska Arbetsförmedlingen inom 30 kalenderdagar från första sjukdagen undersöka om en utskrivning enligt 13 § tredje stycket kan undvikas genom att aktiviteterna i programmet anpassas så att den enskilde åter kan delta i programmet. Förordning (2015:949).

Återinträde i programmet

14 § Den som har skrivits ut ur jobb- och utvecklingsgarantin enligt 13 § första stycket 1 och andra stycket har möjlighet att återinträda i programmet, under förutsättning att han eller hon inte uppfyller ett nytt arbetsvillkor enligt lagen (1997:238) om arbetslöshetsförsäkring och inte heller erbjuds en anställning.
Den som har skrivits ut ur jobb- och utvecklingsgarantin enligt 13 § första stycket 2-5 och tredje stycket har möjlighet att återinträda i programmet, under förutsättning att avbrottet i programmet har varat i högst ett år. Den som skrivits ut för att påbörja en utbildning inom skolväsendet eller motsvarande utbildning vid en folkhögskola har dock möjlighet att återinträda under förutsättning att avbrottet har varat i högst tre år.
Återinträde enligt första och andra styckena ska anses ske dagen efter den ersättningsdag då den enskilde lämnade programmet. Förordning (2015:511).

Återkallelse av anvisning till programmet

15 §/Upphör att gälla U:2018-01-01/ En anvisning till programmet ska återkallas om
1. den som anvisats missköter sig eller stör verksamheten, eller
2. det i övrigt finns särskilda skäl för att återkalla anvisningen.

För den som förbrukat sina 450 dagar med ersättning enligt 5 a § förordningen (1996:1100) om aktivitetsstöd ska anvisningen dessutom återkallas om han eller hon
1. avvisar någon insats inom programmet eller någon annan arbetsmarknadspolitisk åtgärd,
2. utan godtagbart skäl avvisar ett erbjudet lämpligt arbete,
3. inte redovisar sina jobbsökaraktiviteter, eller
4. inte har regelbunden kontakt med en arbetsförmedlare.

Ett beslut om återkallelse gäller omedelbart. Förordning (2014:878).
15 §/Träder i kraft I:2018-01-01/ En anvisning till programmet ska återkallas om
1. den som anvisats missköter sig eller stör verksamheten, eller
2. det i övrigt finns särskilda skäl för att återkalla anvisningen.

För den som förbrukat sina 450 dagar med ersättning enligt 2 kap. 8 § förordningen (2017:819) om ersättning till deltagare i arbetsmarknadspolitiska insatser, ska anvisningen dessutom återkallas om han eller hon
1. avvisar någon insats inom programmet eller någon annan arbetsmarknadspolitisk åtgärd,
2. utan godtagbart skäl avvisar ett erbjudet lämpligt arbete,
3. inte redovisar sina jobbsökaraktiviteter, eller
4. inte har regelbunden kontakt med en arbetsförmedlare.

Ett beslut om återkallelse gäller omedelbart. Förordning (2017:827).

Ny anvisning till programmet

16 § Om en anvisning till jobb- och utvecklingsgarantin har återkallats enligt 15 § första stycket 1 eller andra stycket får den enskilde på nytt anvisas till programmet om han eller hon
1. anmält sig som arbetssökande hos den offentliga arbetsförmedlingen inom 60 kalenderdagar efter återkallelsen, och
2. efter återkallelsen varit inskriven som arbetssökande hos den offentliga arbetsförmedlingen under 45 dagar som det skulle ha lämnats aktivitetsstöd för om inte återkallelsen gjorts.

Vid tillämpning av första stycket 2 ska dagar då den enskilde utfört förvärvsarbete räknas in i de 45 dagarna.
Den som på nytt anvisas till jobb- och utvecklingsgarantin träder in i garantin dagen efter den ersättningsdag då han eller hon lämnade programmet. Förordning (2015:949).

Ersättning till den enskilde

17 §/Upphör att gälla U:2018-01-01/ I förordningen (1996:1100) om aktivitetsstöd finns bestämmelser om att den som tar del av programmet jobb- och utvecklingsgarantin kan få ekonomiskt stöd för sin försörjning i form av aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning. Förordning (2015:949).
17 §/Träder i kraft I:2018-01-01/ I förordningen (2017:819) om ersättning till deltagare i arbetsmarknadspolitiska insatser finns bestämmelser om att den som tar del av programmet jobb- och utvecklingsgarantin kan få ekonomiskt stöd för sin försörjning i form av aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning. Förordning (2017:827).

Ekonomiskt stöd till anordnare

18 § Ekonomiskt stöd får lämnas till den som anordnar arbetsträning eller förstärkt arbetsträning enligt 10 §. Arbetsförmedlingen beslutar om och betalar ut stödet.
När ekonomiskt stöd lämnas till privata arbetsgivare eller offentliga arbetsgivare vid drift av affärsverksamhet, ska Arbetsförmedlingen säkerställa att inte vissa företag eller viss produktion gynnas på det sätt som framgår av artikel 107.1 i fördraget om Europeiska unionens funktionssätt. Förordning (2015:949).
19 § Arbetsförmedlingen ska se till att stöd enligt denna förordning används på föreskrivet sätt. Förordning (2007:932).

Återbetalning och återkrav

20 § En mottagare av ekonomiskt stöd enligt denna förordning är återbetalningsskyldig om han eller hon genom att lämna oriktiga uppgifter eller på något annat sätt har förorsakat att stöd har lämnats på felaktig grund eller med ett för högt belopp.
Om stöd i annat fall har lämnats på felaktig grund eller med ett för högt belopp, är mottagaren återbetalningsskyldig endast om han eller hon insett eller skäligen borde ha insett felet. Förordning (2010:397).
20 a § Om en mottagare av ekonomiskt stöd är återbetalningsskyldig enligt 20 §, ska Arbetsförmedlingen besluta att återkräva det felaktigt utbetalda beloppet. Förordning (2010:397).
20 b § Vid återkrav enligt 20 a § får Arbetsförmedlingen bevilja anstånd med betalningen eller träffa avtal med den återbetalningsskyldige om en avbetalningsplan. Arbetsförmedlingen ska i sådana fall ta ut ränta på det obetalda beloppet.
Ränta ska tas ut från den dag då anståndet beviljades eller avtalet om avbetalningsplan träffades, dock inte för tid innan det återkrävda beloppet har förfallit till betalning.
Ränta ska tas ut efter en räntesats som vid varje tidpunkt överstiger statens utlåningsränta med två procentenheter. Förordning (2010:397).
20 c § Om ett belopp som har återkrävts med stöd av 20 § inte betalas i rätt tid, ska dröjsmålsränta enligt räntelagen (1975:635) tas ut på beloppet. Detsamma gäller när den återbetalningsskyldige beviljats anstånd med betalningen eller träffat ett avtal om en avbetalningsplan enligt 20 b § och betalning inte sker inom den tid som följer av beslutet om anstånd eller avtalet. Förordning (2010:397).
20 d § Om det med hänsyn till den återbetalningsskyldiges personliga eller ekonomiska förhållanden eller andra omständigheter finns särskilda skäl för det, får Arbetsförmedlingen helt eller delvis efterge ett krav på återbetalning enligt 20 a § eller ett krav på ränta enligt 20 b eller 20 c §. Myndigheten ska i sådant fall i beslutet ange vilka de särskilda skälen är och dokumentera den information som ligger till grund för beslutet. Förordning (2010:397).
20 e § Vid återkrav enligt 20 a § får Arbetsförmedlingen, vid en senare utbetalning av stöd till den återbetalningsskyldige, besluta att dra av ett skäligt belopp i avräkning på vad som har betalats ut för mycket. Detsamma gäller skyldighet att betala ränta enligt 20 b eller 20 c §. Förordning (2010:397).

Tillsyn

21 § Arbetsförmedlingen ska till Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen lämna de uppgifter som har betydelse för inspektionens granskning av handläggningen av och rutinerna för handläggningen av ärenden om återkallande av anvisningar till programmet. Förordning (2007:932).

Omprövning och överklagande

22 § Arbetsförmedlingens beslut enligt denna förordning ska omprövas hos myndighetens centrala enhet för omprövning, om det begärs av den som beslutet gäller. Vid omprövningen får beslutet inte ändras till den enskildes nackdel.
En begäran om omprövning ska vara skriftlig. Begäran ska ges in till Arbetsförmedlingen och ska ha kommit in dit inom tre veckor från den dag då den som begär omprövning fick del av beslutet. Förordning (2010:397).
22 a § I 22 a § förvaltningslagen (1986:223) finns bestämmelser om överklagande hos allmän förvaltningsdomstol. Andra beslut än beslut om omprövning av beslut enligt 13, 14, 15 och 20 e §§ får dock inte överklagas.
Om ett beslut överklagas innan det har omprövats, ska överklagandet anses som en begäran om omprövning. Förordning (2010:397).

Bemyndigande

23 § Arbetsförmedlingen får meddela de föreskrifter som behövs för verkställigheten av denna förordning. Förordning (2007:932).


Övergångsbestämmelser

2007:414
Denna förordning träder i kraft den 2 juli 2007.
2. Har utgått genom förordning (2007:602).

2009:1603
1. Denna förordning träder i kraft den 1 januari 2010.
2. Vid tillämpning av 13 § första stycket 4 och andra stycket ska endast sjukdagar från och med den 1 januari 2010 beaktas.

2010:397
1. Denna förordning träder i kraft den 1 juli 2010.
2. Äldre föreskrifter gäller fortfarande i fråga om återkrav av belopp som har betalats ut före ikraftträdandet.

2010:1464
1. Denna förordning träder i kraft den 1 januari 2011.
2. Äldre föreskrifter gäller fortfarande för den som före ikraftträdandet påbörjat den det arbetsmarknadspolitiska insatsen lyft.

2012:608
1. Denna förordning träder i kraft den 15 november 2012.
2. Äldre föreskrifter gäller fortfarande för frånvaroperiod som påbörjats före ikraftträdandet.

2014:878
1. Denna förordning träder i kraft den 1 mars 2015.
2. Äldre bestämmelser gäller för förhållanden som inträffat före ikraftträdandet.

2015:949
1. Denna förordning träder i kraft den 1 februari 2016.
2. För den som före ikraftträdandet har påbörjat deltagande i det arbetsmarknadspolitiska programmet arbetslivsintroduktion gäller 5 § i den äldre lydelsen till och med den 31 december 2016.
3. Den som vid ikraftträdandet är eller har varit sysselsatt hos en anordnare som förmedlats av Arbetsförmedlingen enligt 7 § i den äldre lydelsen får även fortsättningsvis sysselsättas hos en sådan anordnare, dock längst till och med den 31 januari 2018. Det som sägs om Arbetsförmedlingens kontakter med anordnaren och deltagaren i den upphävda 7 § tredje stycket gäller då fortfarande. Då gäller också 18 § i den äldre lydelsen.

2017:827
1. Denna förordning träder i kraft den 1 januari 2018.
2. För den som har deltagit i insatser enligt den upphävda lagen (2010:197) om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och som inte får ta del av insatser enligt förordningen (2017:820) om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare gäller 5 § i den äldre lydelsen.
3. Vid beräkningen enligt 15 § i den nya lydelsen om en person har förbrukat 450 dagar med ersättning enligt 2 kap. 8 § förordningen (2017:819) om ersättning till deltagare i arbetsmarknadspolitiska insatser ska även dagar med ersättning enligt 5 a § den upphävda förordningen (1996:1100) om aktivitetsstöd ingå.
praktik på jula jag började den 8 mars 2017 och skulle sluta den 13 april 2017, jag åkte varje dag en halv timme tidigare  alltid jag började i tiden jag hade mer än 9 timmar därför att måndagar, tisdagar och torsdagar jag började alltid klockan halv 8 på morgonen  och onsdagar och fredagar klockan 06:00 på morgonen.
 men i principen jag borde  på måndagar, tisdagar och torsdagar börja klockan 08:00 på morgonen. den 13 April  klockan 07:10 åkte till Jula på bernstorp  då pratade med  Caroline och sagt till henne idag jag ska sluta lite tidigare på grund av att snart bli påsk och jag måste innan påsk prata med eductus för att få min  utbilnings intyg från eductus.
Då Caroline svarade mig så samuel det är torsdag och vi har inte så mycket jobb idag du kan åka hem när du vill om du vill så du kan gå nu för att du kunna hinna prata med din kontakt man på eductus om det berättelse finns inspelade video via min armbands klockans kamera.
om brevet som jag skickade till Caroline  en vakna brev för att hon veta jag visste vad dem gjorde,
en torsdag  mellan 4 och 7 april  Sadi som från turkiet  städade skåparna och Caroline kom sa till mig så att jag måste gå titta vad sadi gör så när jag stannade lite grann andra praktikanter  fick jobba på lördagar och söndagar, men jag fick inte  och hon ville inte att jag skulle veta om det,  den mellan 20 och 24 mars josefine kallade Erik och katerin så att dem 2 andra praktikanter ska inte berätta för mig att dem får jobba under helgarna. om det finns levande bevis med video samtal.
det finns mer saker som jag vill inte skriva om därför att dem hämnade på nätet man kan söka after anti orättvis.org 
Om eductus har skrivit något felaktiga eller lögnaktiga saker jag har mer  så att  publiceras om
mvh samuel
När man bli pekas ut som hälsoproblem måste man har gjort en olämpliga saker som är inte okej i den svenska dagen  regler och lager.
Därför att jag tolkar detta som du meddelade mig som kränkande särbehandling. 
, men jag kan pekas ut ni och dem som kräver dig  så att vara så mot mig,som  bär Instinkter hat mot min personligheten.
jag har fixat en sak som kunde fånga in alla samtalet som jag hade under tiden som gick på eductus också under min praktik tiden  på jula.
Varför gjorde jag det?  då gjorde jag det på grund av att hade jag tidigare erfarenheter i Sverige. Varför jag sparade allt som har hänt tidigare mot mig med video och ljud plus starka bevis som visas hur  dem gjorde orättvist mot mig tidigare ?
alla information med video med ljud och andra skrifter hos mina nära släktingar som bor i andra EU länder även en stor delen står på internet.
Brevet som jag skickade till min social handläggare det är en tidigare erfarenheter plus jag anmälde Almenhets förskolan  före året på grund av att dem behandlade illa min lilla son sam  då socialen inte hela socialmyndigheten någon inom socialen försöker att kränka mig  och kalla sjuka saker mot mig.
Hur jag beklaga någon inom af och någon inom socialen som spelar för roll  mot mig så att få inte något arbete  det är en tidigare erfaren heter som jag har även tre personer har sagt på Eductus att en kvinna hette Linda på socialen har ringt och pratat illa om mig med eductus personalen det finns bevis om det.
Du eller någon annan på av har skrivit att jag avbrot  på Eductus, samma sak med  träfällerlaget i stockholm och  två till, jag har krister och robans  telefon nummer  om träfällerlaget kan jag ringa och prata med dem sedan jag kan polisanmäla,,,,
för eductus  jag hade en tid period och tiden gick ut den 12 april då jag gjorde inte avbrot bara ville inte fortsätta med eductus längre.
Det är brevet som Peter larsson som jobbar på Eductus skickade till mig.
Skickat: den 13 april 2017 13:56
Hej Samuel!

Jag är på kurs idag, som jag sa i telefon och sen ska jag på en veckas semester.
Men du måste få ett uppföljningsmöte, så det får du ha med Ylva.
Du känner ju henne också sen Servicespåret.

Din sista dag hos oss är ju den 2017-04-12, så det är viktig att vi har ett sista avstämningsmöte.
Berätta gärna för Ylva om hur du tyckte att det gick på praktiken på Jula.

Hon har bokat in dig på en tid: 09,00 på onsdag (19 april)

Glad Påsk

Med Vänlig Hälsning / Peter Larsson
,,



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar