torsdag 11 augusti 2022

Vi vill meddela er goda människor tro aldrig åpå SD och några politiska parti till

 

Vi vill meddela er goda människor tro aldrig åpå SD och några politiska parti till  när dem skulle göra n slogan  för att förbättra samhället ni skulle tänka tvärtom . Ni skulle undersöka  politikernas beteende före valet också ni kan undersöka politikernas beteende efter valet så ni kan veta om deras hyckleri

Naturskyddsföreningens rapport är klar som korvspad: SD, M och KD står svarslösa inför klimatförändringar och extremväder, och för tvärtom en politik som förvärrar krisen.

Det är dags att alla i Malmö får ta del av den här bistra sanningen, innan de går till valurnorna. Tillsammans med tusentals andra Skiftet-aktiva kommer du informera hundratusentals hushåll och påverka valet den 11 september.

Beställ dörrhängare idag så kan du gå årets viktigaste promenad innan valet! Vi har bara 202 kvar och de tar slut snabbt.

Idag är det exakt en månad kvar till ödesvalet för klimatet. Alla riksdagspartier säger att de har en bra politik, men en partipolitiskt oberoende granskning från Naturskyddsföreningen visar att det antingen blir en regering som tacklar klimatfrågorna eller en som häller bensin på lågorna. [1]

Naturskyddsföreningens ranking tydliggör att högerblocket är en säker väg till ökade skogsbränder, extremhetta och klimatförändringar. Men de flesta väljare har inte tid att läsa rapporter.

Där kommer du in, samuel. Genom att hänga upp dörrhängare med budskapet “Klimatet knackar på” informerar du dina grannar och andra i Malmö. Med klimatinformation kan vi vaccinera oss mot osanningar dagarna innan valet.

Vi har 202 paket med dörrhängare kvar, kan du hänga några på dina grannars dörrar? Beställ innan dagens slut så har du en stor chans att få ett paket med dörrhängare!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar