fredag 22 april 2022

Kurdiska rebeller dödade mer än 206 turkiska ockupationen militären flera av dem höga officerer inom turkiska höga militära .

 


Kurdiska rebeller dödade mer än 206 turkiska ockupationen militären flera av dem höga officerer inom turkiska höga militära .


Turkiskafascistiska regimen attckerade kurdiska området norra irak för några dagar sedan ,  den turkiska rasistiska regimen trännade  mer än ett år hur skulle attackera kurdiska styrkor  i Qandil, men just nu Erdogan har ansvarig för dem soldater och militära som bli dödades  från idag mer än 206 personer dödades  flera av dem är höga officerer genom den turkiska höga militära 

Dromidia: Turkiet skickar trupper till krigszonen från södra Kurdistan


I en intervju med en tjänsteman från det demokratiska partiet som inte ville bli namngiven bekräftade nyhetswebbplatsen Dromidia att den turkiska armén skickade trupper från barackerna i södra Kurdistan till krigsområden med helikopter.


Demokratiska partiets specialstyrkor berättade för Dromedia att två turkiska militärhelikoptrar för närvarande var stationerade på Bamarni flygplats. Helikoptrarna försökte inte skicka turkiska trupper till höglandet.


Officeren understryker att förflyttningen av turkiska trupper inte sker inne i landet, utan i turkiska militärbaracker i södra Kurdistan.


▪️Den här officer, som bara gick med på att prata med Dromidia om hans namn bevaras, betonar: "Med tanke på utplaceringen av trupper till området förutspår jag att ett tufft krig kommer att starta i området idag och imorgon."


Han säger också att dödssiffran för den turkiska armén är mycket högre än antalet dödade gerillasoldater, och bekräftar också att Rouge kriminella styrkor också är inblandade i dessa attacker under Demokratiska partiets befäl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar