söndag 28 mars 2021

Iranska regimens agents central i Europeiska länder under namnet ahl al bayet moskeerna också konsulater, ambassderna är en terror också spioncentral i Europa.

 



Iranska regimens agents central i Europeiska länder under namnet ahl al bayet moskeerna också konsulater, ambassderna är en terror också spioncentral i Europa.

som informationen vi har fått den iranska agenter köper en del av husmäster för att kunna tjuva iranska aktivisaters personliga brev. 

Under ett stängt dörrmöte har den kontorsliga regimen satt upp en stor budget för kampen mot cyberspace, som har ett cyberkontrollcenter i Irak, Libanon, Syrien och Jemen.

Och för fyra månader sedan beordrade regimen sina konsulat och ambassader att inrätta cyberspace för att kontrollera cyberspace, och regimen har flera centra i svenska städer, såsom Stockholm Utahbury, Karlstad Malmö och Esklistuna. Och den kleriska terroristregimen har fyra centralet i Tyskland. Naturligtvis alla Ahl al-Bayt-moskéerna är  en av dessa okända spioncentraler för den iranska regimen i Europa Iranska regimen har flera spionage centarl i Tyskland som frankfurt, hamburg Berlin och köln  även iranska regimen har flera spioner och agenter i Tyskland och andra EU länder. 

Och i Österrike har den iranska regimen flera central, såsom Haj Agha Boreh Hotel i Wien och i andra österrikiska städer, ligger det iranska regimen bakom  i spaningscentral. Och den iranska regimen har flera exportspioner i dessa länder, var och en har kommit in i dessa länder under olika jobb, några under namnet äktenskap, andra under namnet studenter, andra under namnet affärsmän och till och med andra som politiska flyktingar De är i själva verket spioner för regimen. Många regisspioner i Iran har gett sina spioner tillräckliga dokument för att få uppehållstillstånd och har kunnat få uppehållstillstånd i dessa länder.

också den iranska ambassaderna, konsulaterna är liggerbakom dem terroristiska agenternas organisereingar mot oppositionen  i Europeiska länder.

Dem skaffar falska konto via Tiktok, facebook, twitter och anra sociala medier mot iranska oppositionsmedlemmarna. Dem rapportera iranska politiska aktivisternas konto på dem sociala medier.

Iranska  regimen har samma spioncentral i paris, amsterdam och andra eu ländernas städerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar