fredag 8 januari 2021

Ali Khamenei beordrade massakern mot iranska folket under förevändning att han förbjöd Coronavaccinet att komma in i Iran

 


Den iranska terror regimens ledare uttalar sig så att han tror inte på europeiska och amerikanska vacciner och han förbjudit för att iran skulle  köpa  vacciner från EU och USA.

Ali Khamenei beordrade massakern mot iranska folket under förevändning att han förbjöd Coronavaccinet att komma in i Iran


 Han förklarade med sina sjukdoms ideer så att de vacciner är inte okej. Han sade också om denna vacciner var bra inte folk bli dödas varje dag i England och europa även USA han gav en falskt sifra så att 450 personer dödades i en dag på grund av corona virus. men han ljuger ville inte ge rätt sifra hur många som blir dödades av Corona virus även hur många dödades även från ayatollahviruset

Khamenei: De amerikanska och brittiska Corona-vaccinerna är förbjudna

Huvudfrågan är om denna oärliga person och hans familj och alla hans livvakter ska få 150 000 importerade vacciner och sedan förbjuda dem för folket, eller är historien något annat? De vill forma vaccinerna från IRGC-företagen och fylla på sig själva med folkets blodpengar!

Khamenei, den skamlösa mördaren av den skamlösa och skamlösa mördaren, dök upp på statlig tv fredagen den 10 januari och sade som svar på folkets krav på Coronavaccinet: "Amerikanska och brittiska vacciner får inte komma in i landet." Jag har också berättat detta för tjänstemännen! Om Pfizer-fabriken kan göra ett vaccin, varför vill de ge det till oss? De själva ger så många döda. De vill testa vaccinet på andra nationer.

جن Kriminella sa: "Vissa människor runt och omkring Aknaf gjorde saker med Corona-medicin som tjänstemännen borde vara uppmärksamma på!" Avvisa inte. När det gäller Corona är det inhemska vaccinet vår ära. Försök inte att förneka detta. Vissa försöker förneka allt systemet gör och är stolta över.

"Idag, med massmediens utvidgning, är det möjligt för förrädare att ändra innehållet i händelserna och snedvrida allmänhetens åsikt", säger Khamenei, som var skamlös och hjärtskadad när man brände media och massmedier. Detta är en fara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar