fredag 18 december 2020

Soldater av Imam Zaman Anonymous eller ett gäng droghandlare och ett gäng prostituerade

 










 

Soldater av Imam Zaman Anonymous eller ett gäng droghandlare och ett gäng prostituerade


De anonyma soldaterna från den imaginära och tomma imamen från tiden eller gänget av narkotikahandlare och prostitutionsgäng i regimen och missbruk av unga kvinnor och flickor som underrättelsetjänsten använder dem för att kidnappa folk.   Saberin Trophy, bodde tidigare  i England, som bodde för den brittiska myndighetheten  återkllade hennes uppehållstillstånd på grund at samarbete med den iranska terrorgruppen Quds stykor.

 på grund av spionage, har arbetat i ett utbildningscenter vid underrättelseministeriet i Irak ett tag och sedan i Iran. . Kvinnan hade varit i kontakt med Habib Assoud under en tid, men den svenska säkerhetstjänsten var tyst, medveten om händelsen och att kvinnans kontakter med Habib Assoud var i deras händer.

 Saberin själv kommer från de arabiska regionerna i Iran och talar arabiska bra. Hon har varit i kontakt med Habib Asyud sedan 2018 och ibland försvann hon och återfinns. När Habib frågade Saberin var han var svarade hon att hon hade inte internet några pengar, mitt internet var över och Habib skickade pengar till henne. Fram till 2019 reducerades dessa kontakter då och då, fram till i år, då iranska sekertaria för regimens ambassad i Belgien fick fast på gurnd av terrorplan mot PMOI prövades och regimens ansträngningar för att befria terroristen Asadullah Asadi misslyckades och Saberin torfi återaktiverade . Hon visade sig flera gånger nakna för habib och så hon lurade Habib och habib var  nöjd med  hennes kropp och  bestämde så att  resa till Turkiet för att träffa Sabrin Torfi den iranska parasto för några dagars kärlek, men han visste inte att detta är en fälla vars liv kommer att äventyras och habib  bestämmer sig för att resa till Turkiet och falla i fällan från underrättelseministeriet. Då dem iranska agenter väntade på honom, två av kidnappare gick till en affär och köpte Rep och band för att binda habib och föra till iran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar