måndag 28 december 2020

Iranska regimen samarbetar med Naji Sharifi Zindashti är en internationell narkotikahandel

 




 Iranska regimen samarbetar med Naji Sharifi Zindashti är en internationell narkotikahandel som anklagades för inblandning i flera mord 2018, inklusive mordet på Jam TV-regissören. Iran International har fått bevis för att Zindashti kan ha spelat en roll i mordet på domare Mansouri och bortförandet av Habib Assioud.


Samarbetet mellan den iranska regimens terroristregim och revolutionsgarde  med de internationella nätverken för narkotikahandel i Sydamerika och Europa. Dessa smugglingsnätverk av Hizbollah i Libanon är också aktiva i dessa nätverk.

Hassan Daei, iranska forumet,

Den iranska regimen och den libanesiska Hizbollah har ett globalt nätverk av penningtvätt och narkotikahandel med huvudkontor i Latinamerika och Venezuela, med verksamhet i Europa, Afrika och Mellanöstern. Nätverket genererar miljarder dollar årligen, vilket tillgodoser en del av Hizbollahs och Quds styrka, och tillhandahåller logistikanläggningar för terroroperationer runt om i världen. Denna dokumentärrapport är baserad på officiella dokument från europeiska, latinamerikanska och amerikanska regeringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar