lördag 26 december 2020

hussein yazdanpanah har ansvarig för dem som hans anhängare kidnapped. Hussein yazdanpanah har ansvarig för dem som senaste dagarna kidnapped.

 




hussein yazdanpanah har ansvarig för dem som hans anhängare kidnapped. Hussein yazdanpanah har ansvarig för dem som senaste dagarna kidnapped.

Hossein Yazdanpanah har brutit mot alla internationella lagar och de befintliga lagarna bland den kurdiska nationen har också överträtts.Hossein Yazdanpanah är ansvarig för dessa människors liv.

 Hussein yazdanpanah just nu bildade en terrorgrupp som kidnappa och dödar folk som vill inte jobba med honom.hussein yazdanpanah samarbetar med massoud barzani, det betyder att masoud barzani medveten vad som händer med kurdiska barn som fly från iran till irakiska kurdistan sedan hussein yazdanpanah kidnappa dem och kräver för pengar så att fria dem som hussein yazdanpanah kidnapped, Hussein yazdanpanah har ansvarig för kidnappnig, avrättning, och tortyr mot kurdiska ungdomar från kermanshah ilam och andra området som flydde till irakiska kurdistan för att leva. kurdistan human rights organisation med samarbete med Amnesty International utred hussein yazdanpanahs brott mot mänskligheten, Vi kommer att anmäla honom för flera närvarande brott mot mänskligheten , tortyr,  terror  dödande  faller mot kurdiska ungdomar  som flydde från iran till irakiska kurdistan,  vi kräver interpol för att arrestera dem som samarbetar med hussein yazdanpanah för  sitt brott som olaga hot och terroristiska hot mot andra folk för att hade inte samma åsikt som hussein yazdanpanah har. det är ett brott mot mänskligheten, bör utvisa alla som jobbar med hussein maffian terrorist.


med vänliga hälsningar kurdistan mänsklighets rättigheter USA 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar