lördag 19 december 2020

En svensk, som inte ville bli namngiven, förklarade i ett sms att Irans utrikesminister Javad Zarif hade en timmes telefonsamtal med Sveriges utrikesminister Anna Linde

 


En svensk, som inte ville bli namngiven, förklarade i ett sms att Irans utrikesminister Javad Zarif hade en timmes telefonsamtal med Sveriges utrikesminister Anna Linde och frågade Sveriges utrikesminister om Habib Assoud och den svenska utrikesministern. Sverige Om regimens terrordiplomat Asadullah Asadi släpps kommer allt att ordnas. Den svenska utrikesministern har också lovat den iranska regimen att de kommer att kontakta den belgiska utrikesministern genom olika kanaler och förmedla Javad Zarifs krav till de belgiska myndigheterna.


Samma källor sa att de hade pratat i en timme mellan den svenska utrikesministern och utrikesministern för det kontorsmordssystemet, ägaren terrorist Javad Zarif. Dessa källor har också bekräftats av regimens nyhetsbyråer. Och den iranska regimen och de falska nyhetsbyråerna har spridit nyheterna upp och ner, och fler telefonsamtal om bortförandet av Habibollah Asyud och hans utbyte av Jamshid Sharmahd med Assadollah Asadi har varit terroristdiplomaten för den klerkliga regimen, och under en timme som de pratade har det mesta av Iran De har föreslagit att Iran fortsätter sitt tidigare samarbete med Sverige, och i detta avseende har regimen också erbjudit säkerhetssamarbete till den svenska utrikesministern.. iranska regimen ska ha tre olika namn kidnappnings regim, avrättnings regim terrorregim.

Följande nyheter publicerades på regimens webbplats och den svenska regeringen förnekade inte eller bekräftade det.

Delikat telefonsamtal med den svenska utrikesministern


Enligt IRNA, som citerar utrikesministeriets allmänna information- och talesbyrå, "hade Mohammad Javad Zarif" och "Sveriges utrikesminister" Anne Linde ett timmes telefonsamtal.


Utrikesministrarna i Iran och Sverige diskuterade den senaste internationella utvecklingen, regionala frågor, utvecklingen i samband med FN: s säkerhetsråd samt bilaterala och konsulära förbindelser mellan de två länderna.


Under telefonsamtalet betonade de båda sidorna behovet av samarbete och samråd inom området fred och säkerhet och behovet av att tillhandahålla humanitärt bistånd i Jemen och Afghanistan.


Enligt IRNA hade utrikesministrarna i Iran och Sverige också ytterligare ett telefonsamtal den 25 december

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar