söndag 18 oktober 2020

Nu är det dags att Sverige stänger den iranska ambassaden och Imam Ali moskén i Stockholm samt terrorlista terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 3)

 


Nu är det dags att Sverige stänger den iranska ambassaden och Imam Ali moskén i Stockholm samt terrorlista terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 3)
⭕️Iranska regimen ett alvarligt hot mot Sveriges demokrati och säkerhet
Främmande staters hot mot Sveriges demokrati och säkerhet har trappats upp under den senaste tiden.

I en intervju med Aftonbladet pekar Klas Friberg, Säpochefen, på upptrappningen av ett bredd spionage från Iran mot Sverige.
Iranska regimens destruktiva aktiviteter har utökats i Sverige under de senaste åren.
Iranska oppositionens hemsida i Sverige avslöjade i ett reportage att iranska regimens moské (Imam Ali moskén) utnyttjar unga shiamuslimska afghaner i destruktiva aktiviteter i Sverige.
Iranska regimen har utnyttjat unga afghaner sedan början av inbördeskriget i Syrien 2011.
Sedan 2015 kom tiotusentals unga shiamuslimska afghaner till Sverige som de flesta är antingen födda eller uppvuxna i Iran.
Fatemeh Khavari bekräftade via en tweet att antalet unga asylsökande afghaner var 30000 personer i Sverige 2018.
Det stora afghanska folket har varit offer för iranska världsterroristiska regimens brutaliteter och terror i Afghanistan sedan 2003.
Iranska regimens Imam Ali Moské i Stockholm hade flera antisemiska program samt program med syftet avseende ingripande i Sveriges inrikespolitik med bl.a. en konferens för teoretiseringen och normaliseringen av Hijab-tvång i Sverige den 1:a februari 2020.
Iranska regimen har även en lokalradio på persiska och arabiska för hjärntvättningar av shiamuslimer i Stockholm. Den heter Radio Maaref och tillhör Imam Ali moskén.
Iranska regimens radio utsändning i Stockholm har även orsakat stor rädsla och oro bland svensk-iranier som flydde från Iran för att få fristad i Sverige.
Iranska regimens Imam Ali moské som kallas också för Imam Ali Center fungerar som en paraplyorganisation som har 43 moskéer och föreningar under kontroll runt om Sverige.
Iranska regimens Imam Ali moskén och alla dess 43 moskéer och föreningar får statliga bidrag i Sverige.
Iranska ambassaden och Imam Ali Moskén som har ingripit många gånger i Sveriges inrikes politik bildade det Shiamuslimska JASIN partiet. Partiledaren är en Shiamuslimsk mulla som bor i Iran.
Vid ett misslyckade destruktivt plan försökte de att skicka partiet till Sveriges riksdag under valet 2018.
Det stora svenska folket får inte tillåta att den värdsterroristiska regimen i Iran förebygga en grogrund för att omvandla Sverige till dagens Libanon.
Iranska regimen håller på som en farlig bläckfisk att utvidga sina destruktiva aktiviteter i Sverige och samtidigt hota Sveriges säkerhet.
Vart enda svensk medborgare har nu ett stort ansvar att värna Sveriges demokrati och stoppa iranska världsterroristiska regimens destruktiva aktiviteter i Sverige.
Vi bör kräva staten att frysa alla statliga bidrag till iranska regimens Imam Ali moské och dess 43 moskéer och föreningar i Sverige.
Imam Ali moskén (center) och dess 43 moskéer och föreningar driver en främmande stats intresse i Sverige och detta är ett starkt hot mot landetssäkerhet.
Vi bör kräva myndigheter att stängas dem omedelbart.
Att iranska regimen vågar komma så här lång i Sverige är resultatet av Sveriges regerings eftergiftspolitik gentemot den teokratiska, diktatoriska och fascistiska regimen i Iran som bör avslutats.
Fathi Mojtaba
2020-10-18 Stockholm
En annan verklighetsbild av den islamiska fundamentalismen och de omänskliga och kvinnofientliga Sharilagarna.
⭕️FFFI: Över 200,000 flickor tvingas in i barnäktenskap varje år i Iran
https://www.fffi.se/2020/10/18/iran-over-200000-flickor-tvingas-in-i-barnaktenskap-varje-ar/?fbclid=IwAR2ZHlDz7lp8_A0hE4IUEluJItulxACx2ur4Y0Oc1FyW8WD_PIGPF7DUWXQ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar