onsdag 8 januari 2020

Iransk attack mot amerikansk militärbaser i Irak




En källa i iran avslöjades så att iranska regimen skickade ett  hemligt brev till Trump och berättade för trump vi skickade missilen bara för att tystna ned dem som vill hämna mot usa vi vet var vi skickade missiler inte till riktiga mål i området. Iranska regimen berättade i denna hemliga brevet som iran skickade via Oman s kungen  och Oman kungen skickade vidare iranska regimens brev till  Amerikanska ansvarig via USA s amabassaden i Oman.
Iransk attack mot amerikansk militärbaser i Irak.
Iran har avfyrat ett dussin ballistiska robotar mot amerikansk militärbaser flygbasen Ayn al-Asad och Erbil i Irak, rapporterar CNN.


Iranska regimens utrikesminister Javad Zarif skriver på Twitter att ”Iran vidtog proportionerliga åtgärder i självförsvar””Måltavlan var en bas från vilken den fega attacken mot våra medborgare och högt uppsatta befattningshavare utgick. Vi är inte ute efter en upptrappning eller ett krig, men vi kommer att försvara oss mot alla aggressioner.”
Irans revolutionsgarde ska ha genomfört anfallet för att hämnas USA:s attack på iranske toppgeneralen Qassem Soleimani. Man hotar nu med att rikta in sig på mål inne i USA samt att rikta attacker mot Dubai och Israel om USA besvarar attacken, enligt CNN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar