lördag 14 december 2019

Idag rån våldet och kriminaliteten har ökat i Sverige dramatiska på grund av den svenska felaktiga arbetsmarknadenspolitiska .



Idag rån våldet och kriminaliteten har ökat i Sverige dramatiska på grund av den svenska felaktiga arbetsmarknadenspolitiska .
Idag arbetslögnaktigaförmedlingen med sociallögnaktigatjänsten bara ljuger och spelar spel med folket.
Dem på hitta sjuka saker och ting mot folket, dem hindra arbetslösa så att få ett jobb. Dem försöker så att diskriminera mot folk med utländska bakgrunder i Sverige. på grund av att svenska myndigheter anställer fel personer, därför att jag har inspelat hela tiden från tiden som jag kom till Sverige ännu jag vet nu 100% dem  som lyckade få jobb inom svenska myndigheten och använder lag och regler för sina skulder ökade dramatiska i Sverige.
idag 90 procent av alla svenska arbetslösa är invandrare, på grund av dem fascistiska handläggarna som finns via arbetslögnaktigaförmedlingen och dem på socialtjänsten idag det finns misshandel, rån droger och kriminaliteten  jag såg och inspelade hur madeleine olsson och hannele landen med gustav norin och liza nilsson med andra hur har ljugit för oss.
Vi läser varje om rån, vapenbrott, droger, personrån och massor i Sverige via svenska medier  man vet inte hur mycket denna medier är trovärdiga eller icke.
Men det som är konstiga svenska medier skriver ingen om arbetslösa och vad gör arbetslögnaktigaförmedlingen med sociallögnaktigatjänsten det är fel att man beklaga alla socialtjänsten även beklaga hela arbetsförmedlingen eller hela myndigheterna, det som idag pågår inom den svenska systemet det är så dem anställer rasister och nazister då dem fascisterna utnyttja lager och regler för sina skulder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar