tisdag 20 augusti 2019

Tyvärr idag dollar gas olja gäller mänskligheten betyder ingenting för dem politikerna som bara prata och i praktiken gör en annan sak




Tyvärr idag dollar gas olja gäller mänskligheten betyder ingenting för dem politikerna som bara prata och i praktiken gör en annan sak
Dagens besök av en antisemit d.v.s. en rasist och terroristfinansiär är ett stort problem för Wallström och för S och är tecken på S-ledd regerings dubbelmoral.
Med tanke på hur Iran skryter om besöket och samtidigt som missnöjet med Irans teokratiska regim inne i Iran är som störst legitimerar ett sådant besök helt klart den iranska regimen. Irans mullor har de facto tagit folket som gisslan och vägrar tillåta fria val och respekterar inte grundläggande fri-och rättigheter. Därtill är Irans diktatoriska fasoner speciella då de stödjer internationell terrorism och tvingar folket på rasistiska sharialagar därav kvinnor, religiösa och etniska minoriteter, HBTQ personer och invandrare är särskild utsatta.
Det finns element i Trumpadministrationens Iranpolitik som är värdefullt. Europa tycks ha glömt eran då kontinenten var under nazisters grepp och det var USA som ställde upp för européer och nazismen kunde då besegras. USA var inte neutralt i respekten för européers behov av fri- och rättigheter. Även om dåvarande USA administrationens politik inte kan tillskrivas Trump finns dock likheter i tänkandet. Trumpadministrationen är starkt emot den iranska regimens expansionistisk-destruktiva politik och framhäver särskild det iranska folkets behov av att bli respekterad på fri- och rättigheter. Detta är historiskt och unikt, inget land har hittills ställt ett sådant tydligt krav på ayatollor i Iran. Att tolerera och legitimera islamister i Iran innebär inte något annat än att regimens grepp och vanstyre får fortskrida.
S:s hållning i Iranfrågan har även inrikespolitisk reflektion. S kan inte alls tänka sig skaka hand med SD men S kan ta emot diktaturer och islamister för att föra dialog med och inte isolera dem. Enligt Margot Wallström har isoleringen av den iranska regimen inte har varit fruktbart. När det gäller SD och dialog med partiet har det hittills varit det motsatta. Detta är dubbelmoral!
nima rostami
Du har naturligtvis helt rätt. Men Margot Wallström ser inga problem med att ta emot besöket, utan tycker sig tvärtom vara i gott sällskap. Det bekymrar ju henne inte alls att hon till exempel är portad från Israel. Hon är en katastrof för Sverige, samt för Iranska folket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar