fredag 16 augusti 2019

En annan sida av kvinnofientliga Sharialagar som muslimska fanatiker strävar efter att införa och tillämpa i Sverige.



En annan sida av kvinnofientliga Sharialagar som muslimska fanatiker strävar efter att införa och tillämpa i Sverige.
Bilden visar en ung kvinna som på ett brutalt sätt piskades på grund av att hon drack alkohol i Iran.
Enligt Sharialagar är straffet för alkoholdrickande 74 piskslag i Iran.
Jag har tyvärr blivit tvången att filtrera bilden på inlägget för att det bestrider FB-policy.

Sådana bilder, som har fått uppmärksamheter, avslöjar verkligheten av islamister och detta skrämmer muslimska extremister. Det är därför stora mängder av de rapporterar detta till FB för att kunna stoppa upplysningen.
FRÅN MOJTABA FATTHI
Fb och övriga mediers policy är att vi andra ska förskonas från att se resultaten av ondskans ideologi. Medans kvinnorna som lever mitt i ondskan, skonas inte. De lever i det, varje dag. De får minsann inte bara se sina sår, och förstörda ansikten, de får dessutom leva med smärtorna, fysiskt och psykiskt. Medierna förskönar och tittar bort, ondskan breder ut sig utan motstånd. Tvärtom, väst underlättar utbredning, för ”så farligt kan det väl inte vara”
Så när kommer någon att piska prästskäggen i Iran? 
Öga för öga, tand för tand..? Vilket har stöd i koranen, femte suran enligt ‘Ledarsidorna’, fast inte längre enligt ’Wikipedia’. Vad ska man tro? Bättre låta bli att tro, eftersom prästskäggen, som st
yr Iran med hjärnhand likväl, helt oavsett koranen, är så dödligt rädda för att förlora makten att skräckexempel så gott som varje dag uppvisas på vad som händer om man vågar det minsta trotsa dem eller bara så ta av sig slöjan. Iran är det land på jorden där flest människor avrättas, även barn, i förhållande till befolkningsmängden, vilket antagligen gäller även för tortyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar