onsdag 19 juni 2019

Malmö och maffia grupper, droger, brottslingar, kriminella gängs.


Malmö och maffia grupper, droger, brottslingar, kriminella gängs.
Vad är för fel som finns idag i staden malmö även i dem svenska största städerna?
Skjutningar skottlösningar och mer och mer i Malmlö.



En del av skjutningar handlar om passport maffia gruppen ser någon fotograferar personen sedan  söker efter personen efter att hittat honom, henne då skjuter dem offren, därför att dem har samarbete med människors smugglare  dem behöver passet. Dem maffiorna förs underrätta personen som han, hon bär med sig passet då när dem har fått information så att personen ha med sig sitt pass då skjuter dem personen sedan tar hans, hennes pass sedan säljer till människors smugglare.



En del till av skjutningarna  handlar om narkotika och pengar.
sista delen av skjutningar handlar om deras gamla problem, och heders problem ..
Text Rebwar Hassan
Sverige närmar sig nu snabbt midsommartider med majstång och lekar. Där vi är tacksamma över den blomstrande, korta sommartid vi njuter av så här långt upp i norra Europa. Sommarnattens ljusspel över spegelblanka vatten är rent av förtrollande och magiskt.
Men samtidigt så tillåts maffia-klanerna att breda ut sig. Den senaste avrättningen igår mitt i Malmö.
Sydsvenskan skriver: "Ytterligare en man har dött efter skottlossning på Drottninggatan i Malmö på måndagskvällen. Det innebär att totalt tre män har dött. Två män, 18 respektive 29 år gamla, förklarades döda under kvällen. På morgonen kom beskedet att ytterligare en man i 20-årsåldern avlidit. Ytterligare tre personer skadades i skjutningen. Enligt uppgift till Sydsvenskan sköts männen med automatvapen."
Automatvapen alltså, Mitt i Malmö! Uppriktigt sagt så undrar jag, vid det här laget, vad det är för slags människor som tillåter den här ….. Polisen har kartlagt klaner, gäng och antisociala individer och säkerhetspolisen har kartlagt ytterligare tusentals som är "vanliga" islamister med än värre våldskapital att ta till om så anses behövas. På våra fängelser predikas islam, på fredagarna i moskéerna predikas islam. Den nationella sammanhållning som byggt landet och som vi skötsamma invandrare och nya svenskar tyckt vara så bra löses snabbt upp. Parallellsamhällen genomsyras numera av en helt annan kultur än den svenska. Hedersvåldet är grovt mot kvinnor och barn, särskilt flickor som kan råka ut för islams kulturellt betingade otäckheter.
Att bortförklara det som nu händer med att Sverige ska vara mångkulturellt och att invandrarna bara är offer för manliga hierarkier och koloniala strukturer eller att våldtäkter är beroende på socio-ekonomiska orsaker är både fel, okunnigt, oansvarigt och rent korkat… och helt korkat..
Jag tycker att det går att dra in medborgarskap, utvisa turkiska inflytelseagenter och uppviglande imamer. Det går att stänga moskéer och det går att dra in bidragen till alla dem som vill ha ett kalifat. Vi kan krossa maffians klaner och gäng. Vi kan utvisa dömda brottslingar. Vi kan utvisa alla dem som inte vill fullgöra sina skyldigheter innan de får del av våra rättigheter. Det går och det är på sätt och vis redan förberett. Polismyndigheten vet vilka det handlar om, och kartläggningen av dessa tusentals individer har, vad jag förstår, varit mycket noggrann o noggrann. Det som saknas i form av myndighetssamverkan känner vi också till. Mycket är alltså redan förberett. Vad som saknas är en politisk vilja. Något annat än läpparnas bekännelse. Vår nationella stat fungerar inte om vissa grupper ostraffat kan bygga parallellsamhällen, därtill försörjda av de tungt beskattade och hårt arbetande. Ska det vara så svårt att begripa? Eller vill de ha det så här?
https://www.sydsvenskan.se/2018-06-18/larm-om-skottlossning-pa-varnhem-person-skadad?utm_source=fb&utm_term=f76b05ee-8231-4a83-abb7-bc90d988b261&utm_medium=list-bottom&utm_campaign=ushares&fbclid=IwAR3VuB39Siem2J_EB0Y2UqdNOXqgUcen4WvtEBSqk7tQXfBpoMPU3vmZ3Do

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar