söndag 9 juni 2019

Malmö är en paradis staden för antisemitismen



Malmö  är en paradis staden  för antisemitismen
Malmö blev välkända staden för antisemitismen
Det finns väl mycket bevis material som kan visas så att det finns väldigt starka antisemitismen i malmö..
Den första maj vi har hört även har sett det finns video så att dem skrek bojkotta israel, krossa sionismen det var antisemitismens slogan ord ،Den förre landsförrädaren och författaren Jan Guillou...😝😝😝
Judehatarna inom sossepartiet. Som inte finns, enligt Jan Guillou...😝😝😝
Vi som undersöker antisemitism beklagar inte Svenska goda folket, vi bara tar upp det som finns för att folket veta om så att folket kunna stoppa sådana människor så att ska inte finnas sådana i vårt samhället.
Michael Helder efter att Herr Stefan löven träffade honom förändrade sig  han kan inte skilja mellan rätt och fel mellan grupper och myndigheten..  lite baby spel... Michael Helder vi vet väl också att Sverige är ett fantastiskt land, men varför står det man ska har skyldighet och rättighet.,, då vi kan inte blinda oss när man ser  så att någon försöker att skaffa problem och  dåliga rykte för Sverige vi borde skriva och kritiseras.. fejknews fejk person
Vi bor i ett fantastiskt land helt och hållet utan rasism, extremism och hederskultur.
Alla som påstår att det finns tex antisemitism i Malmö - sprider bara fejknews...
Vi har förklaring på allt, men inga lösningar... Att vi inte har lösningar beror kort och gott på att vi lever i ett problemfritt land och samhälle.
Kan ta ett exempel 03 Februari 2002 begravdes Fadime Şahindal. Den 20 november 2001 höll hon ett tal i riksdagen under seminariet ”Integration på vems villkor?”.
Juni 2019 håller vi fortfarande på att diskutera hedersförtryck, och landet saknar fortfarande en politisk vilja att bekämpa den.... Så är det med allt i Sverige , bara mycket snack och lite verkstad.
Så himla trött på dårskapen!
Vi har skapt ett drömsamhälle för debattörer och aktivister på bekostnad av det svenska folkhemmet. Sveriges invånare förtjänar bättre!
Borde finnas en 0 vision mot rasism, extremism och hederskultur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar