onsdag 12 juni 2019

3 bombattentaten och bilbränd i malmö bara på kort tid




3 bombattentaten  och bilbränd i Malmö bara på kort tid, det kan finnas ett stort felaktiga inom Malmö myndigheten ,  myndigheten borde hitta lösningar inte bara skaffa problem,
om man tänker rätt det finns väl lösningar.  Lösningar båda arbetsförmedlingen och andra myndigheter borde samarbete med politikerna skaffa fram en projekt som alla kan få ett arbete om man är ute på arbetsplatsen då ingen skulle tänka sådana sjuka saker skicka ungdomarna till ett jobb, skaffa mer jobb minska arbetslösheten i samhället  dem som bor på Rosengård nästan 80% av dem är arbetslösa och går på bidrag det är helt fel tycker jag.
Polisen i SVT-s Aktuellt 21.00 -“Malmö är på rätt väg”. Några timmer senare smällde en ny bomb på Rosengård.Arbetslöshet innebär att det finns människor som kan arbeta, men inte har någon sysselsättning. Hur många personer som är arbetslösa i Sverige påverkas av det ekonomiska läget både i Sverige och i världen. Den globala finanskrisen under 2008 och 2009 är den händelse som har påverkat arbetslösheten i Sverige mest sedan år 2000. Som mest var arbetslösheten 8,6 procent. År 2018 var den 10,3 procent. Idag det är nstan 30 procent är arbetslösa i Sverige  tro aldrig på arbetsförmedlingens siffror  dem ljuger om det finns 40 procent arbetslösa dem säger det finns 3 procent dem censurerar det som är rätt och ger felaktiga information till medier, även den svenska medier idag ljuger och ingen som skulle tro på dem.
3 bombdåd på kort tid
Ett axplock - finns knivrån, "carjacking", misshandlad av gäng, kvinna överfallen, väpnat rån och en hel del annat också.
10 Juni
 Klockan 10.10: Hotfull man skjuten av polis på Malmö C – förd till sjukhuset
 Klockan 13.06: Ny skottlossning i Malmö, mannen dog sen av sina skador
Klockan 17.49: 2 bilar totalförstördes genom brand
 Klockan 21.04: Ny skottlossning
11 JUNI
 Klockan 02.07: Bombdåd i Rosengård
 Klockan 03.17: Bombdåd, Adelgatan i Malmö där det drivs en nattklubb
12 Juni
 Klockan 01.16: Bombdåd i Rosengård

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar