lördag 9 mars 2019

Jag brukar titta på efterlyst på tv3, det finns väl mycket rån, våldtäkter och andra brott i samhället.



Jag brukar titta på efterlyst på tv3, det finns väl mycket rån, våldtäkter och andra brott i samhället.
Tycker ni med höga straffet kan minska brottsligheten?
Nej det tror jag inte idag det finns väl mycket arbetslösa, och ökar hela tiden mer och mer arbetslösa i Sverige.


Om Sverige vill minskas brottsligheten borde göra tre goda saker 1 skaffa mer arbete och jobb. "2 bekämpa hårdare mot droger och drogsäljare stoppa hårda gränserna så att kunna inte komma in droger en stor delar av drogerna kom via utländska diplomater till Sverige.
3 utbilda på bästa sätt pedagogerna idag en del av pedagogerna själva säljer droger till ungdomarna dem vill ju känna pengar.
Straff kan inte ge svar för att minska kriminaliteten i samhället, men fler jobb och mer projekter kan ge goda svar för att minskas brottsligheten, straffa rasistiska och nazistiska handläggare båda via socialtjänsten och arbetsförmedlingen.
Jag hör varje dag en restaurangen blev rånat, en tobak affär blev rånat, en man blev skjuten en kvinna blev våldtagna av en okänd man, en fönster krossades en dörr blev sönder några ungdomar bär pistol..
men det finns en andra lösningar som kan minska brottslingar, det är arbete och jobb, åt alla.. Idag det finns väl höga arbetslösa i samhället socialtjänsten och arbetsförmedlingen bestraffar arbetslösa som kallas i ordning så vad ska svenska samhället se ut idag,   Om man göra en neutrala undersökningar om dem som begått för brott en stor del av dem födde i Sverige. för några dagar sedan satte i ett tåg mot lund några ungdomar satte sig på tåget dem berättade för varandra hur en av dem köpte en pistol ryska tillverkare pistol med 80 skottar, en av dem var en flicka mellan 15 och 17 berättade hur hennes bror köpte olika droger på folkparken i malmö av några som sålde öppet på gatorna.  Det som idag ligger bakom det som händer dagligen i det svenska samhället är droger många tonåringar använder droger  jag brukar tjuvlyssna  jag kan väl 12 språket kan väl lyssna när ungdomarna talar med varandra om olika saker och ting, det som är dåliga många tonåringar pratar om bruk, slås och droger.  Sverige behöver en ren reformer inom skolverket och pedagogerna, om svenska politiker vill ha ett rent och lugnt samhället borde förbättras skolorna förskolorna  och väl anställa bättre pedagoger och för bättra pedagogernas utbildningen satsa på så att göra bättre utbildningar för barnens framtid. Idag man ser  så många busshållplatser glas bli sönder det kostar mer än en miljarder kronor att reparera busshållplatsernas glas även det finns en annan skadegörelse i samhället faktiskt det kostar massor av belöper det bättre att dem lokala politikerna ta åtgärder på bästa sätt och hitta felet och försöka så att göra bättre också skaffa bättre utbildningar, bättre jobb även om det ska vara lite låga löner även bättre att  hända så i samhället. 
EFTERLYST FÖR MÄNNISKOROV
(Sänds ikväll 20.00 på TV3 och Viafree)
Rolando Teran Madde har sen förra året varit efterlyst av Stockholmspolisen. Han är skäligen misstänkt för bland annat människorov som ska ha inträffat lördagen den 28 april 2018.
Nu behöver polisen behöver din hjälp att hitta honom!
Vet du var Rolando Teran Madde befinner sig?
Ring Efterlyst på 08-702 00 90 eller maila till efterlyst@tv3.se.
POLISEN VÄDJAR OM TIPS🚨
(Sänds torsdag 20.00 på TV3 och Viafree)
En knivman går lös i södra Stockholm. Två gånger under en vecka har han oprovocerat gått till attack mot oskyldiga, i området vid Skärmabrink.
Har du gjort några iakttagelser i området den senaste tiden? Ring oss på 08-702 00 90 eller maila efterlyst@tv3.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar