tisdag 26 mars 2019

Då EU har brutit mot yttrandefrihet inte bara mot yttrandefrihet dem har gjort samma sak som händer i iran och Ryssland dem kommer att göra helt emot demokrati


Då EU har brutit mot yttrandefrihet inte bara mot yttrandefrihet dem har gjort samma sak som händer i iran och Ryssland dem kommer att göra helt emot demokrati.
Jag hade egentligen inte tänkt att gå in i detta tramsiga tjaffs men efter beslutet om censur av Internet idag så har mitt tålamod brustit.

jag skrev denna skrivelse 2019.02.05 
2019 Censorship Year
We see here that this year should be called the Censorship Year. It looks like the year 2019 will be more unjust censorship liars become right and rights disappear .. media control is dramatically increased, those who decide to try to silence and they will put freedom of expression


Andreas Morström
Brunsmetningarna från ledande politiker inom S och social-liberala ledarsidor av Ebba, KD och alla andra icke-nazister med en åsikt som går emot konsensus i vem man är beredd att samtala med kopplat till dagens inlägg från den stora ledaren som ni kan se här:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2851011318273077&id=329885883718979

Det skapar ett stort obehag i mig. Man gör kopplingar till 30-talet hela tiden för långt fler än de ca 350 organiserade nazister(NMR) som enligt säpo faktiskt existerar och skapar stor otrygghet i samhället. Dessa nazister ska självklart motarbetas det håller samtliga partier inklusive SD med om så det är närmast en icke-fråga i dagens Sverige för där finns total konsensus. Vi är dock miljoner andra i Sverige som ingår i vad Socialdemokraterna kallar "högerextrema" därför är det Löfven gör och säger så enormt obehagligt. Offer för förintelsen används konsekvent som alibi för att praktisera censur mot både en politisk opinion och en folkopinion.
Var är den här kammen man ej ska dra alla över när det kommer till nazism?
Vad ska Löfven säga till överlevare från förintelsen och deras barn och barnbarn etc. När han ser dem i ögonen och samtidigt har uttryckt att Fatah är deras systerparti?
När din utrikesminister är portad från Israel pga antisemitism och dina bundsförvanter och islamistiska väljare skanderar hennes namn och död åt alla judar i pro-palestina demonstrationer?
När Sida ger svenskt bistånd direkt i händerna på Hamas?
Dessa individer och organisationer är terroriststämplade (här någonstans börjar man förstå varför intresset av en lagstiftning mot deltagande i terrororganisationer varit så lågt för S) av EU och av USA och av japan, Egypten, Storbritannien etc... de är terrorstämplade och utför konstant terrordåd på förintelsens överlevare med agendan att utrota judarna från Israel och var herr Löfven tror du flest överlevare och deras barn och barnbarn från förintelsen befinner sig? I just Israel.
Hur kan Löfven se förintelsens offer i deras ögon med vetskapen om att S hjälpte Hitler och gav honom tillgång till våra järnvägar, järnmalm och rasforskning samt bad honom stämpla J i judars pass så att länder kunde se skillnad vid gränsen på judar och icke judar när de var på flykt efter kriget och avbönen väntar vi fortfarande på!
Min slutsats är att S vill inte se konsensus brytas upp i vissa stora frågor som inom jämställdhet och migration/integration där en stark oposition nu formas. Därför används förintelsens offer som ett alibi i en agenda att censurera avvikande åsikter.
Jag tycker att det är dags att prata humanism utifrån ett moraliskt och etiskt perspektiv från den politik som man är intresserad av att lägga upp på bordet. Sakfrågan bör vara i fokus inte vem man pratar med eller historian i någons parti. Lägg ner nu och möt upp sakfrågorna i debatt istället.
Källor:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar