torsdag 31 januari 2019

Arbetsförmedlingen behöver förändringar därför att det finns väl många utländska agenter som kom med höga betyg till Sverige och efter bara ett eller två år fick jobb inom arbetsförmedlingen.





Arbetsförmedlingen behöver förändringar därför att det finns väl många utländska agenter som kom med höga betyg till Sverige och efter bara ett eller två år fick jobb inom arbetsförmedlingen.



Idag det finns väl många iranska regimens anhängare också Turkiska diktatoriska anhängare som jobbar inom arbetsförmedlingen.
Vi fick en stor lista av iranska regimens anhängare som åkte till europeiska länder som sände av iranska regimen med höga universitet betyg flera av dem kom med summa goda pengar så dem fick jobb inom många europeiska ländernas viktiga plats, många av dem har väl dubbelt jobb eller dubbel lön en lön från hemland som jobbar för regimen också en lön i Sverige som jobbar inom arbetsförmedlingen eller socialtjänsten.  Vi har väl bilder också informationer det finns en turkiska agent som jobbar inom arbetsförmedlingen i Malmö, då vi kunde identifiera personen efter att vi misstänkte honom att han jobbar bara mot kurdiska aktivister och försökte att  påverkar andra arbetare via arbetsförmedlingen så att göra något mot dem aktivisterna som är kritiserar Erdogans felaktiga politiker.
Det som har hänt med mig 2017.08.17 klockan 13.:00 det var dem iranska och turkiska agenter med dem antisemitiska folket som fanns på arbetsplatsen.
En del saker handlar om droger idag kommer väl mycket droger via Turkiet från iran och afghanistan till EU så dem som har samma affärs via denna skit handlingar tar hand om varandra. Iranska regim skickar väl mycket droger till EU en del via sina terroristiska diplomater en del via affärsmän, Erdogan och alla iranska ledare dem är narkomaner alla narkomaner tar ju hand om varandra.
En sak till idag många socialtjänster vill inte att folk skulle få jobb för att dem kunna kvar på sitt jobb, då dem  spela väl mycket roll för arbetssökandes framtiden och dem försöker att hindra arbetssökande så att inte få något arbete.
Vi har väl mycket starka bevis med dolda inspelningar som vi hade möte med dem , flera av dem utspelar sig som fake doctor games, en annan del försöker via sina dolda agenda  så att skaffa uppgifter för folk som dem tycker inte att ska få något arbete allt dem som för för sig själva hur mycket folk bli arbetslösa dem bli glada så att dem kan kvar på sitt jobb utan oroligheten att bli sparken på grund av arbetsbrist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar