måndag 3 december 2018

för några dagar sedan tv4 sände ett program som kallas kalla fakta det handlade om barn som är tar lång frånvaro och många är utan skolutbildning utan att peka på orsaken vad finns egentligen för orsaken som barn stannar hemma?



för några dagar sedan tv4 sände ett program som kallas kalla fakta det handlade om barn som är tar lång frånvaro och många är utan skolutbildning utan att peka på orsaken vad finns egentligen för orsaken som barn stannar hemma?
1 sexuella utnyttjande via en del av förskolor och skolorna.
2 fysiska och illa behandlingar mot barn via förskolor och skolor  av pedagogerna.
många föräldrar håller tyst vill inte anmäla eller protestera mot dem pedagogerna som behandlar illa deras barn via förskolor på grund av att socialtjänsten ligger på pedagogernas sidan mot föräldrarna.
3 många förskolor bjuder in pedofiler  narkoman  för att skada barnet också för att psykiska skada barn och försöka   ned trycka barn.
en del gör en annan sak det kommer en stor skrivelse om det i framtiden.
4 om någon av familjen skulle beklaga mot en förskola då socialtjänsten pressar på föräldrarna så att hålla tyst.
Som en undersökningar vi har gjort socialtjänsten tvinga familjen så att hålla tyst om deras barn blev sexuella utnyttjas på förskolor, skolor, en irakiska familj berättade att deras barn har berättat väldigt sjuka saker om förskolan, men dem vågade inte anmäla förskolan på grund av att tidigare socialtjänsten  lekte lek med familjens liv, en Afghanska familj också berättade att deras barn blev illa behandlade på förskolan,men när dem anmälde förskolan då förskolan också anmälde dem till socialtjänsten då socialtjänsten tvingade familjen att hålla tyst vad som hände med deras barn.
Jag ska publiceras ljud och video hur socialtjänsten ned trycka några familjen som har beklagat förskolor i skåne och andra delen i Sverige.
Svenska medier är på väg att tappa trovärdiga hos svenska folket på grund av att dem är under kontroll dem kan inte beskriva vad dem vill, men en amatör journalist vanlig person via sociala medier kan vara mer trovärdiga hos folket, därför att dem kan inte ljuga eller censureras dem som amatör  alltid publiceras rätt saker därför att vet inte censureras som andra medier.
länken tv 4 kalla fakta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar