lördag 24 november 2018

Gustav Norin (nordin) är en falsk doktor spel player, speciellt hans lögnaktiga saker och ting med sina medarbetare. kränkande särbehandlingar, kränkande och olämpliga ordangrepp, då dem är inte kriminell så dem kan hota och använda olika sjuka och f,, kränkande ord mot andra. En tjej kallade sig merja hon födde under under brutala kriget, men hon också blev en falsk doktor och skulle spela spel som rävspel,,


Gustav Norin (nordin) är en falsk doktor spel player, speciellt hans lögnaktiga saker och ting med sina medarbetare. kränkande särbehandlingar, kränkande och olämpliga ordangrepp, då dem är inte kriminella så  dem kan hota  och använda olika sjuka och  metoder via af mot oss för att vi är aktivister och kritisera deras bästa vän  ayatollahs i Tehran som varje dag hänger en ung flicka eller en ung pojke,,,,,, kränkande ord mot andra. En tjej kallade sig merja hon födde under under brutala kriget, men hon också blev en falsk doktor och skulle spela spel som rävspel,, alla samtalet som jag hade med dem folket är inspelade korrekt..
En kvinna med falskt namn försökte att spela för spel oj då det var falsk rävspelen..
En del av dem som använder lag och regler för sina skuld och försöker att hindra människor så att få ett arbete  dem är faktiskt fascister dem ligger i denna form av mellan steget av rasistisk som närmar sig till sista steget  av raser  sjukdom,, som kan bli galna och döda människor ...

 ja måste tyvärr kalla dem för fascister som försöker att använda  regler med falska beklagelse via arbetsförmedlingen så att pressa på oss ,,,, utan någon bevis....  så om det finns lag som gäller oss så man borde polis anmäla dem, annars man kan prova via EU domstolar mot dem folket som lider at starka  sista steget av rasen galenskaper.

Det som händer idag mot mig det är en krav från iranska regimens ambassadören som är deras bästa vän då dem använder olika metoder för att stoppa oss politiska aktivister i Sverige som kritisera diktatoriska regimen. Då Fascismen använder olika metoder mot folk som fascismen tycker inte om  folket bakgrund, nationalitet, eller huvudet färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar