fredag 3 augusti 2018

Imorgon den 2018.08.04 det är folkmordet mot yazidi av den islamiska fascistiska terrorgruppen isis.














Imorgon den 2018.08.04 det är folkmordet mot yazidi av den islamiska fascistiska terrorgruppen isis.
För fyra år sedan den islamiska fascistiska brutala terrorgrupen isis attackerade Sengal och sanjar dem började att våldta flickor, halshugga äldre och yngre människor dem islamiska fascister tog med sig mer än 55000 yazidiska flickor dem har aldrig återvänt
Idag är det 4 år sen ISIS begick folkmord på Yezedier. Majoriteten av männen och äldre kvinnor blev mördade, pojkarna blev kidnappade och tvångskonverterat till islam--de som vägra döda dem, flickorna blev kidnappade för att bli sexslavar.
Så här spred Muhammed islam, så här spred kalifaten genom historien islam, och så här sprider islamister islam idag 2018.



Majoriteten av de fåtal Yezedier som klarade av att ta sig till Europa och Sverige - nekades asyl här. Trots FN erkände folkmordet på dem!
Genom historien räknar man med att islamister har dödad uppemot 23 miljoner Yezedier, 80 tals massmord och folkmord. Du kan läsa om deras tragiska historia här: http://www.yeziditruth.org/yezidi_genocide

Det finns idag bara ett fåtal Yezedier kvar, och tidsfråga innan islamisterna klarar av att utrota dem en gång för alla.




Detta är en av huvudorsakerna jag blir arg och frustrerad på att svenska etablissemanget inte lyft ett finger för att hjälpa dessa, men man man gör allt i sin makt för att hjälpa 9000 män från Afghanistan/Iran som varken blivit förföljda eller kommer från ett krigshärjad område! Iran är knappast bra, men dessa män är shia muslimer - som oftast är trogna den iranska regimen! Det är omoralisk, oetiskt och inte solidarisk för fem öre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar