tisdag 10 juli 2018

Mot islamiska terrorister, nazister, rasister och iranska agenter det är okej om någon annan missbruka inte med denna lagen som kallas utbyte.. om denna regler bli ok på riksdagen vi garanterar er bli tvärtom dem kommer att använda mot oskyldiga människor och dem kommer aldrig att använda mot isis terrorister även dem diktatoriska länder kommer att använda denna regler mot deras oppositions medlemmar som bor i Sverige.


Mot islamiska terrorister, nazister, rasister och iranska agenter det är okej om någon annan missbruka inte med denna lagen som kallas utbyte.. om denna regler bli ok på riksdagen vi garanterar er bli tvärtom  dem kommer att använda mot oskyldiga människor och dem kommer aldrig att använda mot isis terrorister även dem diktatoriska länder kommer att använda denna regler mot deras oppositions medlemmar som bor i Sverige.
Följer upp ärendet i Örebro där en misstänkt för mord enligt uppgift också har koppling till Islamiska staten, det är den senare delen som nu blir föremål för en ny fråga i riksdagen;
Det har hänt redan i malmö mot mig personligen sådana utbyte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar