torsdag 19 juli 2018

Jag vill berätta för dem som har fascistiska ideer som beklaga barnet, jag vill säga barn ljuger aldrig man lyssna på sanningen hos barnen, om ni vill vi kan kallas polisen till förskolan och visa alla personalen då vi hämtas barnen så vi kan kolla barnen på vilken av förskols personalen pekas som slagit honom då ni kan se beviset. det går absolut inte att en 3 och halvt årig barn kunna tänkas fantasi..


Jag vill berätta för dem som har fascistiska  ideer som beklaga barnet, jag vill säga barn ljuger aldrig man lyssna på sanningen hos barnen, om ni  vill vi kan kallas polisen till förskolan och visa alla personalen då vi hämtas barnen så vi kan kolla barnen på vilken av förskols personalen pekas som slagit honom då ni kan se beviset. det går absolut inte att en 3 och halvt årig barn kunna  tänkas fantasi..
barnen redan pekade på två förskolspedagogen som varit elaka och misshandlade barnet. Vi har film på båda  förskolans pedagogen så vi kan publiceras samtidigt när barnen pekade på henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar