torsdag 19 juli 2018

fascistiska Tankar och hatets tankar och instinkter hat som finns hos fascistiska människor Det påverkar den fascistiska individens medvetenhet och etiska beteende.



Nutidens fascistiska Tankar och hatets tankar som finns hos nutidens fascister och instinkter hat som finns hos fascistiska människor
Det påverkar den fascistiska individens medvetenhet och etiska beteende. en som själv har en sjukdomar försöker att beklaga andra som hade det sjukdomen, men du själv är sjuka herr fascist.
Fascistiska människor  kan så lätt på pekas mot andra och använda sin faders hitlers metoder mot andra inom att beklagas på sjuka sättet, idag  nutidens fascister  använder psykiska sättet mot andra människor, men fascisterna glömmer lätt at dem själva är psykiska sjuka och har väl psykiska ohälsan. Därför att vi använder inspelnings apparater för att kunna bevisa vad man talar med sådana  människor ..
Jag har väl respekt för den svenska majoritetens goda folket, men tyvärr ibland man bemöta sådant fascistiska  människor i samhället då man bli lite besviken på vad man tänker och vad man vill göra på andra sättet man bemöta en hel del goda människor i det svenska samhället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar