torsdag 19 juli 2018

hamas får ord från iranska regimen och fortsätter med sina sjuka saker hamas är en fascistiska gruppen som har totalt förstört vanliga folkets liv i Gaza, hamas är en del av isis terrorist islamiska brutala terrorgruppen ¨¨...



hamas får ord från iranska regimen och fortsätter med sina sjuka saker hamas är en fascistiska gruppen som har totalt förstört folkets vanliga  livet i Gaza, hamas är en del av isis terrorist islamiska brutala terrorgruppen. om man utreda hur isis behandlade yazidi, om man läsa historien hur hitlers soldater och anhängare behandlade judiska folket, om man läsa lite iranska regimens histroria  hur iranska mullah regimen behandlade iranska folket avrättning, tortyr, eller man kan se och kolla vad erdogan har gjort mot kurdiska folket båda i norra kurdistan också i södra kurdistan, till exempel Afrin,, då islamister och nazister befinner sig i samma parentes.¨...
Israel har varnat Hamas - att om de inte slutar attackera Israel - så kommer de ta tillbaks sitt land från dem - Gaza som Israel gav till araberna 2005 i löfte om fred.



Idf håller nu på att förbereda sig på en storskalig attack - för att ta tillbaks Gaza och utplåna Hamas en gång för alla.

Jag själv förespråkar att Israel borde svara hårt mot hårt - då islamister förstår endast sitt eget språk - våld!
Isis, Hamas och andra terrororganisationer har inget existensberättigande i mina ögon!

Det sagt det arabiska folket i Gaza förtjänar bättre än Hamas! Att leva under Hamas är som att leva under isis - ett rent helvete, även om de inte alltid förstår det själva.

Jag är sjukt trött på krig, men finns det någon annan utväg för att säkra Israels existens?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar