torsdag 21 juni 2018

Tyskland oroad över Irans aggressiva tendenser i Mellanöstern



Tyskland oroad över Irans aggressiva tendenser i Mellanöstern
Tysklands förbundskansler Angela Merkel uttrycker oro för iranska regimens ballistiska robotprogram och dess destabiliserande inblandning i regionen.
Iranska religiösa shittes isis regim försöker att utveckla sin missel program. Det går absolut inte att tro på iranska religiösa fascistiska regimen.
”Irans aggressiva tendenser måste inte bara diskuteras, utan vi behöver snarare snabba lösningar, sade Merkel när hon på torsdagen träffade kung Abdullah i Jordaniens huvudstad Amman”, rapporterar TT.

Det finns ”en oro i de europeiska länderna för Irans ballistiska robotprogram och hon manar till lösningar på Irans aggressiva tendenser i Mellanöstern”, enligt Tysklands förbundskansler.

Tyskland har försvarat kärnteknikavtalet med Teheranregimen och arbetat aktivt för att behålla avtalet sedan USA beslutade att lämna överenskommelsen.

”Merkel luftade samma åsikt även i Jordanien, men hon sade också att det finns en oro för Irans robotprogram, dess delaktighet i kriget i Syrien med skärmytslingar med Israel samt Teherans inblandning i stridigheterna i Jemen”, rapporterar TT från Jordaniens huvudstad på torsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar