onsdag 2 maj 2018

Arbetsförmedlingen i Sverige gör att jämt med alla, som information vi har fått från olika arbetsgivare. Arbetsförmedlingen i Sverige diskriminera folk systematiska, till exempel din arbetsförmedlare skaffar en profil hos arbetaförmedlingen om dig och skriver väldigt sjuka saker om dig, då när du ska kontakta en arbetsgivare då dem skickar din profilen som dem själv har skaffat till arbetsgivaren så att dem kunna hindra personen få inte något arbete.



Arbetsförmedlingen i Sverige gör att jämt med alla, som information vi har fått från olika arbetsgivare. Arbetsförmedlingen i Sverige diskriminera folk systematiska, till exempel din arbetsförmedlare skaffar en profil hos arbetaförmedlingen om dig och skriver väldigt sjuka saker om dig, då när du ska kontakta en arbetsgivare då dem skickar din profilen som dem själv har skaffat till arbetsgivaren så att dem kunna hindra personen  få inte något arbete.
Dem skaffar en akt om dig som narkoman eller någon annan så att arbetsgivare bli rädd att ge personen jobb.
En vän till mig besökte arbetsförmedlingen stora gatan 5 i malmö för två månade sedan  då när personen ville flytta från arbetsförmedlingen service till tekniker  då en kvinna kommit fram och frågade personen du har en akt tar du någon mediciner  tack han lämnade till mig inspelade filmen, lämnade till personen en typs att hur ska polisanmäla sina tidigare arbetsförmedlare som kan har instinkter hat med rasistiska sjukdommar så att gjorde så sjuka mot personen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar