torsdag 19 april 2018

Rasismens roll i förstörelse av mänskliga relationer. idag rasister och antisemitism spelar för roll tillsammans.


Rasismens roll i förstörelse av mänskliga relationer.idag rasister och antisemitism spelar tillsammans för roll  i samhälle när en rasist skulle sitta på en myndighets post för att kunna vinna  då söker efter vilken idee som är mer bättre omkring sina arbetskamrater
Irriterande propaganda av rasism
Som Promotion. Och distribution av  psykiska skadlig sjukdom i samhället.De flesta människor med dessa psykiska sjukdomar
Det finns överdriven ondskanhet och hatlig avsky, och om  någon skulle  säga något till dessa psykosociala människor kommer de aldrig att förlåta den som har sagt något till psykiskasjuka och dem kommer aldrig   att bli glada för att de är sjuka med äckligt hat och ondskan illvilja. Sådana sjukdomar är vanligare med fega människor.
idag det är inte bara den rasistiska psykiska skadliga sjukdom.
 som spelar för roll det  också den anti semetism s psykiska skadliga sjukdomar som spelar för roll i samhället och försöker att dela samhället i två delar.
 när man ser att dem anti semetiska psykiska sjukdomar samarbetar  dem en del av arabiska som har samma ideer mot judar  då man måste veta att dem som sitter i makten och använder regler och lagen för sina skulder är psykiska sjuka som psykiska skadliga  som lider av paranoid och schizofreni.
Varför dem vill inte förlåta dig när du har sagt något som dem tyckte inte om?
ja det handlar om deras psykiskaohälsa  och deras neurotiska sjukdomar.
därför att dessa människor lider av starka hätskheten.
Då när man har hätskheten det är svårt att förlåta andra det är en form av psykopati.
När man  har väldigt starka  hätskhet då det är svårt sådana människor acceptera andras mänsklighets värdighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar