måndag 23 april 2018

ibland man frågar sig själv dem idioterna så elaka mot barnet har inte Samvetet plågor?


 ibland man frågar sig själv dem idioterna så elaka mot barnet har  inte Samvetet plågor?
om man har samvete då man får ångra sig och få samvete plågor, vet ni varför dem får inte samvete plågor? därför att dem flesta från  knarkare familj och dem som knarkar har ingen samvete .
Jag har en vän som bor han just nu i västra götaland län.
Han berättade om en sjuka saker. det var sommaren 2002  vi satte oss på borås torget .
Då vi träffade en alkoholist man och mannen var ledsna  när vi pratade med honom då han hade Samvetet plågar, då vi frågade honom igen vad har hänt med dig?
han svarade det var inte så länge sedan som han hade en dotter och han  visste inte  och var medvetslös när kommit hem då våldtog sin dotter då hans fru visste om händelsen då kvinnan tog sin dotter och flyttade till Skåne län.
då vi fick lämna mannen och min vän turbjörn bjudit mannen på kaffe och sedan vi åt tillsammans pizza. så mannen var från skövde.   mannen hette U..
Då år 2010 jag fick jobb i Stockholm  då fick en arbetskamrat från  landskrona då när ture kom och besökte mig i stockholm vi pratade och berättade för jo..... som är från skåne då när vi satte oss på en restaurang i Tyresö centrum då jo... hade flickans dagbok vi frågade jo huir fick du hennes dagbok då jo sa dem gick tillsammans på högskolan, då jag fick låna dagboken allt som mannen berättade för oss i borås år 2002 det var 100% sant.
ja det hände mycket, om du har någon namn ge oss vi kan ta reda på deras bakgrunder och allt från när dem var 15 tills idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar