lördag 29 april 2023

Dessutom är denna kvinna, som är irakisk och har rest till Iran och kräver iranska kvinnor bär hijab bosatt i Malmö, Sverige, och har ett svenskt pass.

 


Dessutom är denna kvinna, som är irakisk och har rest till Iran och kräver  iranska kvinnor bär  hijab  bosatt i Malmö, Sverige, och har ett svenskt pass. Hon bor i Malmö åkte från Sverige till iran där hon attackera iransa kvinnor därför att iranska kvinnan hade inte  islamiska slöjan på sig..  Denna kvinna bör polis anmälas när hon skulle återvända till Sverige för brott . Och här husseiniya säljer droger dagligen i Sverige

Tror du vem som kommer att styra i Iran? Det är de djur som överförs till Iran från Irak, Jemen, Libanon, Palestina, Syrien och Afghanistan och förtrycker folket. Enligt den information som vi har kunnat samla in i samarbete med Rasuyab-teamet finns 8 högkvarter som tillhör utlänningar i Teheran och i andra städer som Fatemiyoun Afghani, Hashd al-shaabi, irakiska  terroristgruppen och flera andra högkvarter för palestinska terroristgrupper har etablerats i Iran.För att förtrycka folket och en annan grupp som heter Zainbyoun, som är pakistanska shiamuslimer, i Mashhad, har många jemenitiska och irakiska terrorister utplacerats i många områden i Mashhad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar