söndag 15 maj 2022

Iransk religiös galenskapsregim Hur spenderas den iranska nationens pengar till Palestina och Libanon?

 






Iransk religiös galenskapsregim Hur spenderas den iranska nationens pengar till Palestina och Libanon?


När iranier skjuts på gatorna eller torteras, fängslades, dödas och avrättas i protest mot fattigdom och höga priser och för deras grundläggande rättigheter, återläsningen av dokument om plundringen av iransk nationalrikedom av förrädaren Khamenei och hans användning av det att odla terrorister i Gaza, Libanon, Palestina, Jemen, etc. påminner oss om varför vi måste kämpa mer konsekvent än någonsin mot denna kriminella och blodtörstiga regim!


Hassan Shateri, med smeknamnet "Hussam Khoshnouis", en medlem av revolutionsgardet som dödades i Libanon 1991, under sin tid som chef för det libanesiska högkvarteret för återuppbyggnad, beskrev de enorma utgifter som denna terroristorganisation var skyldig från det iranska folkets fickor. att bygga energianläggningar.Har spenderat bostadshus, infrastruktur och olika utbildnings- och vårdcentraler.


"Det iranska folket kämpar med många ekonomiska problem", sa han. På mindre än två veckor löste vi elproblemet i 73 byar i Beirut, och på 45 dagar byggde vi 45 skolor för Dahiya! Vi har haft totalt 2280 projekt, 141 utbildningscentra, 73 platser för tillbedjan, 19 vårdcentraler, 20 huvudbroar, etc., och vi betalade till och med skadeståndet till det kära libanesiska folkets bilar, boskap och jordbruksmark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar