lördag 19 mars 2022

Slutet på kriget man bli glad hoppas att bli fred i ukraina

 




 jag håller inte fullständigt med denna klippen  men en del är riktigt



Slutet på kriget man bli glad hoppas att bli fred i ukraina  jag hörde att Ryssland vill skaffa fred med ukraina och det är väldigt glädjande nyheter  hoppas att dem tänka på fred krig är inte bra  söndg elda ett ljus och be om fred i hela världen  vi är ju människa  idag såg en kvinna som sålde kläder jag frågade henne hur mår hon  då hon svarade så  hon jag har inte bröd att äta jag har ingen land  så kriget bör stoppas  och tänka på fred ,,,Stoppa krigsdeltagande Nej till att köpa nya stridsflygplan - därför att fred är ett bättre svar

Vi som avskyr krig och vill ha fred ska säga nej till Natoanslutning för Sveriges och Finlands del. Vi är en del av den stora majoriteten i världen som inte tjänar på krigen. Ett viktigt steg är att stödja de ryska vetenskapsmännen och de ryska fredsaktivisterna som vill förhandling i stället för väpnad konflikt..Fruktansvärda konsekvenser av anfallskriget. Barn mördas. En barnvagn uppställd för varje barn. Barn är på flykt från Putins blodiga krig. Enligt UNICEF flyr 55 barn i minuten, det är två skolklasser. Varje minut. 

Det är därför det är viktigt med en migrationspolitik som står upp för människor som behöver skydd och som måste söka asyl. Som flyr despoter, krig, grusade städer och förtryck. Det är därför Centerpartiet står fast vid en migrationspolitik som förenar medmänsklighet med ordning och struktur vid flyktingmottagandet.

Kriget i Ukraina och dess följder visar vikten av att människor som flyr för sitt liv har möjlighet att få en fristad i Sverige och andra demokratiska länder. För de som nu kommer från Ukraina, och från andra länder som drabbats av krig. Medmänskligheten ska inte bero på nationalitet eller hudfärg.

I en oförutsägbar omvärld fungerar inte teoretiska instrument som volymmål eller minusinvandring. Då är det praktisk handling för att människor ska kunna överleva.

Därför är medmänsklighet och ordning och reda i flyktingmottagandet så viktigt. Livsviktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar