torsdag 10 mars 2022

Jag tror inte att Ryssland skulle attackera Sverige

 


folket från khakiew försöker att rädda sina liv dem står vid tågsstationen för att söka en säker plats

ukraina idag hjärt kärande bild.


Jag tror inte att Ryssland skulle attackera Sverige 

Många politiker tror att Ryssland kommer att attackera Sverige,  jag vet det finns en del politiker i Sverige tycker om kriget, men dem har helt fel Sverige är ett neutral land  och tror inte att ryssland skulle attackera Sverige.  många publicerades att dem vappnet från Sverige, men jag tror inte 

här visar att kiew  omringdes av Ryska militära




Det finns inte något saker som skulle på peka Sverige från ryska sidan som jag brukar läsa ryska tidningar via nätet det finns inte saker och ting om Sverige bara för några dagar sedan någon publicerades att Sverige skickade vappen till Ukraina  det finns inte bevis att Sverige skulle ha gjort det, det är bara en propaganda . också jag har skrivit redan skicka vappen till ukraina hjälper inte ukrainska folket  det är bättre att försöka att övertyggas ryssland för att dra tillbaka sina miliätra från Ukraina  även dem EU länder bör försöka att hitta en lösnings väg så att kunna  skaffa fred  jag tror dem som skickar vappen till ukraina skaffar mer orolighet om att bli ett stört krig som man kunna inte kontrolleras .. 


Israeliska underrättelsetjänste har fått typs att putin vet exakt var ligger  den ukrainska presidenten, men Putin vill inte döda den ukrainska president.

USA transporterar Patriot-missiler från Tyskland till Polen

USA har flyttat två Patriot-missiler från Tyskland till Polen som en försiktighetsåtgärd när sammandrabbningarna eskalerade i Ukraina.

"Vi kommer inte att prata om deras plats eller operativa status", bekräftade en hög tjänsteman från Pentagon nyheten.

Pentagons talesman John Kirby betonade att flytten inte var en reaktion på någon specifik rysk aktion eller aktion, utan att Patriot-missiler var det bästa alternativet för att försvara NATO-medlemmar, med tanke på kriget i Ukrainas grannland Polen. Patriotmissiler kan förstöra flygplan, helikoptrar och missiler även på mycket höga höjder..

Han är en galen person okoniga och förstår inte jobba som politik nu han bör hålla tyst därför att han tänkte aldrig på sina nationen  nu han skulle spela som hjälta spel 

Zelensky uppmanade det internationella samfundet att förhindra en stor humanitär katastrof

I sitt tal idag varnade Ukrainas president Volodymyr Zelinsky än en gång det internationella samfundet för att han skulle vara ansvarig för en stor humanitär katastrof om en flygförbudszon förklarades över Kiev.

Han anklagade Ryssland för att använda missiler, flygplan och helikoptrar mot ukrainska civila och infrastruktur.

Å andra sidan sa det ryska utrikesdepartementets talesman att Moskvas mål i Ukraina bättre kommer att uppnås genom dialog.

Han kallade Rysslands mål om Ukrainas neutralitet och uttryckte hopp om att nästa samtalsrunda mellan de två sidorna skulle göra betydande framsteg.

Ukrainska president är inte klok om han var en klok person kunde hålla balansen mellan Ryssarna och västvärlden, men det gojrde han inte  jag tycker att han är dum i huvudet precis som Putin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar