söndag 12 december 2021

idag det finns många i Malmö jobbar som socialsekreterare kopplas direkt till Hamas terrororganisationen.

 


Idag det finns många i Malmö jobbar som socialsekreterare kopplas direkt  till Hamas terrororganisationen.  speciellt som många av dem jobbar genom öster Rosengård.

Idag iranska agenter kan utnyttja folk från Balkan  mot oss , men vi vet redan det finns en del av palesteniska, lebanisiska,  irakiska  och fghansla bakgrunder jobbar med iranska agenter här.  Men idag dem har ändrat sina taktiker dem kan jobba hemliga och säga till en person från Makedonien  eller Serbien så att göra det som iranska agenter vill göra mot iranska och kurdiska politiska aktivister här vi känner till denna beteende även karaktären. Den 02.02.2022 kom ett brev från skatteverket vi kände redan vem som skulle  ligga bakom denna smutsiga spelen,

Och skickar pengar till terrororganisationen även dem har direkt kontakter med den iranska agenter i området . idag det finns ahlel al beyet moskee i malmö och en bra plats för iranska agenter  för att köpa folk mot politiska aktivister. På grund av det realationen mellan iranska regimen och den palestinska terrorruppen hamas idag det finns många palestinska som samarbetar med iranska underrättelsetjänsten i Sverige speciellt i Malmö. även finns en misstänksam kvinna från iran hon kan vara en av iranska hemliga agenter eller an fascistiska anti kurd eller antisemitism inom kort kommer att utreda hennes bakgrunder och skriva här om hennes hon jobbar där.

det finns i andra svenska städer  personer som jobbar inom skatterverket, försäkringskassan, arbetsförmedlingen kopplas till hezbullah terrororganisationen. Dem organisationen kopplas dirket till iranska agenter . iranska regimen har väl mycket agenter i Malmö, stockholm, Göteborg  inom ahelbeyt moskee  Dem agenterna försöker så att ge dåliga information om folk med iranska bakgrunder  inom att ljuga till andra kommunen  och säga massör lögnaktiga och felaktiga saker om folk med kurdiska och iranska bakgrunder, speciellt dem som har judiska bakgrunder .

Piric och stojanovska (stoyanovska) kan också bli provocerad av regimens hemliga agenter mot oss  jag sparade deras brev även inspelades rösten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar