lördag 7 augusti 2021

Den iranska terror regimen har dödat en politiska aktivist i Erbil Hawler i den irakika kurdistan

 





Den iranska terror regimen har dödat en politiska aktivist i Erbil Hawler i den irakika kurdistan

Till EU,s utrikspolitisk chef.


Det andra offret för terrorism  Mosa i Erbil i irakiska kurdistan.

Den utsedda iranska president Ebrahim Reisi är kriminell och Islamiska republiken Iran har varit och förblir en terroriststat.

EU,s representant på minnesfotot av terroristernas president i Iran.

Sekreterare:

Vän Musa Babakhani torsdag kväll, 6 augusti av två terrorister i Islamiska republiken och idag, lördag, 6 augusti, hittades döda kroppar i en tung tortyr, på ett hotellrum av ′′ Sulaimani-blomma ′′ i Hotel Erbil city har hittats.

.................

Detta media är många frågor.

1 _ medlem i ledaren släpps på onsdag.

2 _ De som är Mr. Musa var 2 personer.

3 _ 48 timmar senare ses liket på Sulaimani hotell i Erbil.

4 _ har brutits.

5 _ av de 48 timmarna som rapporterades, varför satte de Najat?

6 _ Hur vet man att 2 inte var det?

7 @ Hotel har skorpion och kamera, är det rimligt att ta någon till ett hotell?

8 _ Utemys har de tagit till hotellet?

9 _ Om det var trasigt på ett hotell, hur skulle polisen och hotellanställda inte vara medvetna?

10 _ var är den jagade?

11 _ Vilken eller vilka har varit med på festen?

Och så många andra frågor som behöver vara tydliga för människor.

Som alltid är chefskommittén huvudbrottsling, men

Vi ber om en bra ordning

Tyvärr för mrs död Musa Babakhani.

Att höra martyrerna för östbröderna och systrarna i grön och gul zon har blivit ett fenomen som tydligt berättar att iranska regim terrorister gör sitt eget brott i söder. Detaljerna om brottet syns inte ännu, men det är dags för östbröderna och systrarna att mer uppmärksamma sina verksamheter i söder och inte låta mig dra nytta av regimen. Tyvärr är söder farligare än någon annan Kurdistans bröder och systrar.

Martyr Musa var en Kermanshani Yarshani och som chef för media bad han oss att göra ett program om Newroz och Yarsans religion. Tyvärr är tiderna inte bra för oss att båda göra denna show. Idag med att höra nyheterna om Mr. Musas martyrskap, en kolek Tasam. Särskilt när man ser en kurdisk person har gett en stor del av sitt liv till en rättvis fråga och det är så livet slutar.

Hälsningar till martyrens själ Musa Babakhani och jag hoppas att vi inte lyssnar på dessa nyheter och jag önskar tålamod för hans familj och vänner.

Tillkännagivandet av det demokratiska partiet i Kurdistan om Musa Babakhani terrorism, ledamot av centralkommittén i partiet.

Lystring till folkopinionen, media och sociala medier, vi kommer att nå relationerna mellan herr. Musa Babakhani, medlem av det demokratiska partiet i Kurdistan i händerna på republiken Iran i Erbil.

Vän Musa Babakhani torsdag kväll, 6 augusti av två terrorister i Islamiska republiken och idag, lördag, 6 augusti, hittades döda kroppar i en tung tortyr, på ett hotellrum av ′′ Sulaimani-blomma ′′ i Hotel Erbil city har hittats.

Mr. Mr. Musa Babakhani, folket i Kermanshan, föddes 1360 och sedan 1378 valde han de demokratiska partilinjerna för kamp och kamp. Han var en oförglömlig Peshmarga, och kunde ta alla Peshmarga positioner en efter en och ge Kurdistan demokratisk kongress till medlemmen i centralpartiet.

Vi beklagar sorgen för martyrdomen av Demokratiska partiledarens död och vårt deltagande till familjen och hans medarbetare, mer information om händelsen, och detaljerna i livet och kampen om martyren Musa Babakhani, det senaste tillskottet till evenemanget. Offret för Islamiska Republiken Iran, i kommande program, kommer vi att uppmärksamma den allmänna opinionen.

Kurdistans demokratiska parti

Sekreterarens sekreterare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar