lördag 7 augusti 2021

Att delta i edceremonin av den kriminella Ebrahim Raisi är en orättfärdig handling.

 




Att delta i edceremonin av  den kriminella Ebrahim  Raisi är en orättfärdig handling.



Folkmord, människomord, diktatur, mot kurder och terrorister, är namn och identifikationer som den iranska regeringen är känd och erkänd.

Idag torsdag den 14: e Galawezh, Akhund Ibrahim Raisi, Jalladu, hundratals frihetskämpar av iranier, medlemmar av lönerna för Irans folk, och de kurdiska nationens kämpar år 1367, solens död och solens död en av människorna i kurdiska kurdiska folkets kurder år 1367 Martyrer: Mr. Abdullah Hamza, martyr Mr. Khalil Jafari (känd som Khalil Rashash) martyrer Mr. Ghafur Ahmed, martyr Tahir Yakubawai och marty Mr. Hasan Salimi och många andra martyrer av Sazan Khabat, Khalimi, Khabat, Martyrdom och Mr. Gasi, herr. Khafur Ahmadi, herr. Tahir, Tahir Yakhubawai Jakubawai Jasi och Mr. Khair Yakuba Några gäster i världen, svär till lags.

Irans folk tillbringade 43 år i militants regering, livet fullt av smärta, död och blodbad, vilket vi äntligen har sett Raisi, en av de främsta tjänstemännen i folkmordet mot iranierna och frihetens stridsflygplan kämpar. Journalisterna och media är stolta över folkmordet mot frihetskämpar av Irans folk

Deltagandet av representanter för världens länder och särskilt representanter för europeiska länder i vägen och form av svordomar i industriella komplexet, stöd det diktatoriska systemet och mot löften från europeiska länder och länder för att försvara försvaret av civilbefolkningen och federalismen ...

Deltagande av företrädare för landet i minnesceremonin av general Ibrahim Reese som president för det farligaste och folkmordet på regeringen och myndigheten i mänsklighetens historia.

Självklart kommer diktatoriska myndigheten i Iran snart att kollapsa och sedan skämmas över landet och de personer som deltog i en av de mörkaste historierna.

Galawezi 14 solens död

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar