fredag 7 maj 2021

Ömtåligt bomb zarifs avslöjande ljudband med explosion och självmord kapacitet

 


https://article.mojahedin.org

Ömtåligt bomb zarifs avslöjande  ljudband med explosion och självmord kapacitet

Javad Zarif


I samtal, bloggar, tidningar, diskurser, feedback och de uttalade uttalandena från den härskande oligarkin och dess medlemsförbund var utsläppet av dess känsliga ljudfil ett sådant slag för systemet att det fortfarande har sina konsekvenser och efterskakningar. Dessa efterskalv har nu spridit sig från styrningsnivån till samhällets sprudlande text. Regimens dominerande gäng föreslår att Khamenei kunde samla frågan från bordet med en kanon, men uppgifterna visar det motsatta. De två huvudsakliga maktbanden undersöker nu separat hur och på vilket sätt de infiltrerar. Fallens gång visar att denna fråga fortfarande har och kan ha uppenbart och dolt omfattning och chockerande konsekvenser.

Delikat!


Några statliga medier som är kopplade till det dominerande gänget "subtilitet" kampen mellan maktens spektrum! De har nämnt och betonat att dess efterskakningar kommer att påverka valshowen.


”Med tanke på nyhetskapaciteten för denna händelse verkar det inte som om dess fortsatta efterskakningar snart kommer att försvinna från landets politiska landskap. Denna situation innebär att ärendet (Zarifigate) inte är över och dess konsekvenser ska påverka Irans politiska och sociala atmosfär vid en kritisk tid och mer inför presidentvalet 1400 "(Jahan Sanat. 6 maj, 1400)).


Val 1400 motsvarar en folkomröstning


När Khamenei kom in i denna fråga har inte maktkampen mellan gängen stoppats, den har fördjupats och dess konsekvenser har genomsyrat hela systemet och valprogrammet, som kan konfrontera Khamenei med ett kallt och turbulent val, och dess budskap är nederlag, frustration Integritet är religiös tyranni. En regeringstidning, som hänvisade till regeringens elände och återvändsgränd och påminde om känsligheten och betydelsen av valet 1400, ansåg att det motsvarade en folkomröstning.


"Presidentvalet den 28 juni 1400 är det mest känsliga presidentvalet i Iran när det gäller inhemska och utländska förhållanden. Att uppmuntra och uppmuntra människor att gå till valet kräver något som ett mirakel. Valet av Irans president betraktas faktiskt som en folkomröstning ur mer än ett val; Därför måste deltagande eller icke-deltagande i det ske med förståelse och acceptans av denna förutsättning. Det råder ingen tvekan om att Islamiska republiken som ett politiskt system står inför en kris på grund av dess många interna och externa problem och dess 40-åriga resultat. Denna kris, genom att avsevärt minska folkets deltagande i valet, tillsammans med de många utmaningarna för Irans problem, kan orsaka en kris ur ett internt och externt perspektiv "(Arman. 6 maj 1400).


Detta innebär att om hela showen står inför en avgörande bojkott av folket, bör den läsa systemets öde.


"Låt oss vara vaksamma och tänka att den kraftiga nedgången och fattigdomen i allmänhetens förtroende för regeringen i dag har larmat mer än ekonomisk fattigdom" (ibid.).


Det finns inget mirakel att få folk till valarna. I nästa steg väntar det rasande och okontrollerbara upproret för de välmående massorna religiös tyranni.


Erkänner Mojahedins roll


Klyftan i makten är resultatet av kriser som når mognad, förekomsten av ett explosivt samhällstillstånd, folkets beredskap att stiga upp och i vilken utsträckning Mujahideen och upproriska centra har påverkat dessa komponenter. Kan detta faktum erkännas tydligare och uppriktigare? var uppmärksam:


"Vi har gått igenom flera stora omvälvningar. Konsekvenserna av framtida störningar kommer att skilja sig mycket från tidigare störningar. Hittills finns det inga uppgifter om att ungdomarna i detta land är så upproriska och normbrytande (Mojahedin) på grund av fiendens och (Mojahedin) instinkter. De är kända för att snabbt och omedelbart utnyttja händelserna i landet, så varje händelse och alla oönskade förändringar i samhället måste först ses som säkerhet; "Om inte det motsatta bevisas" (Bulletin News. 6 maj 1400).


I denna punkt påpekas några obestridliga fakta:


Valperioden är den mest ömtåliga perioden för religiös tyranni och har potential att stiga upp.


Upproriska ungdomar bryter mot regeringsnormerna i samband med och påverkas av Mojahedin.


- Mojahedin styr varje incident till förmån för folket och upproret och störtningen.


- Av denna anledning bör varje händelse ses från detta perspektiv och "säkerhet"! Syn.


Social bomb


Det är inte ett anspråk att säga att Khameneis inträde har intensifierat maktkampen vid den högsta punkten av makten och satt hela regimen i en ömtålig position. En stor bomb "med kapacitet att explodera och begå självmord" med potential att "slå hela systemet" kan avgöra allt.


"Vi får aldrig glömma händelserna i januari 1996 och november och december 1998, hur (Mojahedin), huvudets" huvud "i triangeln, tillhandahöll verktygen för att sätta eld på regimens skörd på kortast möjliga tid. Nu från feedback om ämnet ljudfiler i samhället kan man se att det som verkar säkert är att den här ljudfilen inte är en ljudbom, utan en bomb med kapacitet att explodera och begå självmord, som träffar hela systemet och påverkar förhandlingarna och godartade val. Är fallet "(samma källa).


Denna bomb är i själva verket det upproriska samhället i Iran; En bomb som kan explodera med minsta gnista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar