onsdag 4 mars 2020

Hej. Berättelse om gårdagens samtal.



Hej. Berättelse om gårdagens samtal.
Jag fick ett meddelande från min  handläggare på AMA
Den 2020.02.24
Hej Samuel, kan du komma till mig tisdag 3/3 kl 14.00 så pratar vi mer om din planering?
Lovi
Arbetsmarknadssekreterare



MALMÖ STAD
Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Arbetsmarknadsavdelningen
Nobelvägen 66
205 80 Malmö


Med vänlig hälsning,
Då jag åkte dit på tisdag igår till AMA för att dem skulle göra en planering för mig så att hitta ett arbete.
Tisdagen 2020.03.03 klockan 14:00  kom min handläggare fram till mig. Hon hej Samuel välkommen.
Jag hej tack , då jag följde med henne till ett rum på närheten  vi diskuterade om min situationen  sedan,  jag berättade lite om mig hur jag gör, då hon sa vi kan inte planera just nu på grund din boende problem
  Allt inspelades för säkerhets skulder.
Jag frågade henne vad ska jag göra kan ni hitta ett arbete för mig jag väl problem idag om jag skulle ha ett arbete, jag kan få en lägenhet ,  många hyresvärde frågar om inkomster och det har jag inte.
Hon som jag har sagt på grund av din boende problem ska säga tyvärr vi kan inte hjälpa till du kan söka jobb på egen hand i så fall, men vi kan inte hjälpa så mycket idag, därför att du har inte boende just nu.
Jag ok men i principen socialtjänsten borde hitta en tillfälligt boende åt mig jag har varit mer än tre månade utan boende jag är alkoholfri, drogfri också har ingen någon problem denna situationen skaffade åt mig dina kolleger på socialtjänsten och det är Madeleine Olsson, hannele Landen och en på arbetsförmedlingen som hette Ulrika Stenberg.
Så just nu  nästan över en månade min handläggare vill inte svara på mina meddelande inte även vill svara på mina samtalet som jag brukar ringa till henne.
Minela Harbas vill inte svara mig när jag ringer till henne.
Hon Samuel nu jag vill avbryta det så vi kan diskutera vad kan vi hjälpa dig som jag har sagt med din boende problem just nu AMA kan inte hjälpa dig.
Mina tolkningar om det som hon har sagt hon har  diskuterat med min socialsekreterare  innan  hon skulle bemöta mig och hon fick krav från socialtjänsten Eyman och minela ha krävt henne så att säga till dem kan inte hjälpa  mig på grund av min boende problem. Jag fick en annan möte samma dag som Ikea kom till platsen för att ta folk till parktik på Ikea som lider till ett arbete jag hade väl utbildning båda  för truck kort också service, men jag var inte på listan det betyder att socialtjänsten kräver dem så att leka med mig bara så att dem skulle inte fixa tillfälligt boende.
Jag kontaktade min Handläggare den 2019.1107   emelie bratten hill och innan jag skulle prata med henne kontaktade med malmö stad lägenhet enheten och dem sa vi har många mindre lägenheter bara kontakta din socialsekreterare så att du kunna få en ny lägenhet då hon nekade så att hjälpa mig.
Jag ser dem hjälper väldigt måna andra, men inte mig  så jag har samlat och tänkte nästa gång gå till polisen och ringa via polisen i så fall så att dem kunna svara mig.
Mvh samuel






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar