söndag 19 januari 2020

Det största hotet mot Sveriges säkerhet i dag är statliga aktörer, som Iran


Det största hotet mot Sveriges säkerhet i dag är statliga aktörer, som Iran, som nu inte bara utgör ett underrättelsehot mot Sverige, utan även ett säkerhetshot. De har syften som skulle kunna hota – och delvis äventyra – yttrandefriheten i Sverige. Ta iranska regimens destruktiva roll på allvar. Imam Ali center i Järfälla har en central roll i spridning av islamiska fundamentalismen som är på frammarsch i Sverige.
Sverige bör göra desamma


varför kan inte våra makthavare lyssna på alla er som vet och varnar,ni vet vad ni talar om.
Vi får aldrig låta islam ta över landet
Naivitet kanske gör att Sverige underkastar sig tyranni. Politikerna tror att på detta sätt kan komma undan terrorismen.
Vill klicka på ett ❤️ men det ger jag dig här istället, för din informativa, kunniga genomgång av Libanons historia. En konst att göra en sådan sammanfattning. Tack
 I normala fall brukar jag inte läsa långa trådar. Men din berättelse är en osedvanligt bra historielektion. För varje rad känns vårt kära land allt kusligare.
alltför många som inte kan historien och hjälper till med denna fruktansvärda utveckling.

Sverige, mest hotade landet bland Europeiska länder!🔴📌
Drastiska utvecklingar av kriminalitet, muslimskt våldsbejakande och extremister har blivit hemskt oroväckande för vartenda medborgare i Sverige.
Den destruktiva tendensen orsakar att man blir orolig och får en mörk bild i perspektivet.
En genomgång i Libanons historia kan vara nyttig för att vi ska lära oss om historien.
Massinvandring och flykt till Libanon:
Libanon, som var ett kristen land, började ta emot tiotusentals Shia- och sunnimuslimer från Palestina från 1947.
Efter 30 år och nya generationer etablerade sig de muslimska flyktingarna i Libanon.
Den shiamuslimska militanta gruppen, som kallas för Harakat Amal, bildades 1974.
På grund av maktkamp började ett inbördeskrig mellan folkgrupper och politiska partier i Libanon 1975 och fortsatte till 1990.
Den terrorist stämplade gruppen, Hizbollah i Libanon, bildades av den iranska regimen under Libanons inbördeskrig 1980.
Libanons inbördeskrig, som tog mer än 120 000 liv, avslutade med FN:s inblandning 1990 och makten delades mellan de drabbade politiska partierna.
Just nu är presidenten en kristen, statsministern är en sunnimuslim, ministrarna inom regeringen är blandade av olika partier och Parlamentstalesmannen är en shiamuslim i Libanon.
Folkliga miljontalsdemonstrationer mot Hizbollah och Amal har pågått i många städer i Libanon sedan slutet av oktober 2019.
Nu ser man utvecklingen av liknande destruktiva tendenser i Sverige.
Det shiamuslimska Jasin partiet som bildades av iranska regimen för ett par år sedan i Sverige och det nybildade shia- och sunnimuslimska Nyans partiet, är farliga tecken på destruktiva utvecklingar av politisk Islam i Sverige.
Statliga mångmiljarders-bidrag till föreningar har resulterat i att muslimska extremister och våldsbejakande organiserar och mobiliserar sig med hjälp av skattebetalarnas pengar.
Bl.a. Imam Ali moskén (Imam Ali Center) som fungerar liksom en paraply-organisation för mobiliseringar och organiseringar av alla shiamuslimska moskéer, kulturs center och föreningar samt alla shiamuslimska program runt om Sverige, får enorma statliga bidrag.
Imam Ali moskén som ligger i Jakobsberg tillhör iranska ambassaden i Sverige.
Advokat Nima Rostami avslöjade en gång om iranska regimens hot mot Sverige:
Man bör även inkludera ca 30000 shiamuslimska afghaner som har kommit till Sverige sedan 2015 och är antingen födda i Iran eller deras uppväxt var i Iran och utnyttjas av iranska regimen i Sverige nu.
Många faktorer visar att de flesta kriminella antingen är våldsbejakande muslimer eller tillhör en muslims extremistisk familj.
Islamiska Revolutionär Gardet i Iran (IRGC) är välkänt för smuggling av narkotika till EU-länder.
Allt tyder på att det är den terroriststämplade gruppen Hizbollah i Libanon som genomför narkotika smugglingar inom EU-länder och andra delar av världen i samarbete med IRGC.
I december 2017 avslöjades att Hizbollah i Libanon smugglade flera tons Kokain från Latin Amerika till USA.
Efter USA terroristlistade UK hela Irans stöda organisationen Hizbollah i Libanon igår den 17:e januari 2020.
EU terroristlistade Hizbollah Libanons militanta grenen 2013.
För mindre än ett år sedan hotade iranska presidenten EU-länder med smugglingar av narkotika till deras länder.
Slutligen vill jag påpeka att politiker bör antingen öppna ögonen, eller så kommer Sverige att uppleva hemska katastrofer i framtiden.
Sverige behöver få nya lagstiftningar som kan vara anpassade efter dagens Sverige.
De aktörer som planerar att islamisera och förstöra det sekulära och demokratiska Sverige, är personer som hatar Sverige och siktar på att skapa en ny Mellanöstern i det här vackra landet.
Jag vill notera som vanligt att det finns många sekulära och etablerade muslimer i Sverige som har respekterat och accepterat lagar och samhällets normer. De jobbar eller har företag och betalar skatter som alla andra medborgare i Sverige.
Jag har alltid kämpat emot och pekat våldsbejakande, extremistiska muslimer samt kriminella.
Som en självständig och oberoende politiskaktiv, som har kämpat mot den islamiska fundamentalismen sedan 32 år tillbaka, känner jag mig verkligen orolig för Sveriges framtid med hänsyn till den nuvarande politiska takten som drivs i landet.
Fathi M.
2020-01-18

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar