söndag 1 december 2019

Nobelstiftelsen presschef påstår att: borde säga samma sak till stefan löven



Jag tycker det som socialayatollah demokraterna gör även ledarna träffar världen värsta kriminella i Teheran borde stefan löven också ut ifrån nobelfesten därför att han har samarbete med världen värsta och sjukaste ayatollah i iran.
”Sverigedemokraterna är inte ett parti som alla andra. Partiets bakgrund i högerextremism och företrädarnas agerande i nuet visar på en bristande respekt för den grundläggande principen om alla människor är lika värda och rättigheter – oavsett hudfärg, härkomst eller religion.” och därmed portar SD:s ordförande från Nobelfesten.
I sammanhanget ska Nobelstiftelsen hänvisas till (S)tatsministerns och Sveriges feministregeringens gemensamma värdegrund med islamister och stödet till diverse diktaturer och utländska nationalister såsom Irans ayatollor, Fattahrörelsen och Zimbabwes diktatur.
/////
Vi ser dock hur Sverige är idag, vi behöver inte blicka framåt för att se hur Sverige blöder. Landet är proppfullt av islamister, potentiella terrorister och divers utländska nationalister, de väntar på order att slå till just mot Daniel Suhonen och kompani. Enligt dessa islamister och utländska reaktionära nationalister som Suhonnen och S skyddar är S och socialliberaler "sekulära och allierade med Väst imperialismen".
Nuvarande katastrofala ordningen är dock resultatet av social-liberal och globalistisk politik som har i decennier först i Sverige. Sossar och dess oberoende svans har faktiskt ingen skam i kroppen och har ingen självkritisk förmåga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar