fredag 22 november 2019

IRAKS FÖRSVARSMINISTER - ETT PRAKTEXEMPEL PÅ HUR SVENSK VÄLFÄRD MISSBRUKAS!



hennes svar alla skattepengarna finns hos ayatollah i Teheran och deras agenter i irak++ information om bidrag till dig som kriminell i annat  land  och dödar folk
IRAKS FÖRSVARSMINISTER - ETT PRAKTEXEMPEL PÅ HUR SVENSK VÄLFÄRD MISSBRUKAS!
När de flesta som kommer till Europa inte gör det pga krig utan för att utnyttja och i alldeles för många fall missbruka vår generösa välfärd, så blir resultatet att vår välfärd snabbt raseras och faller ihop som ett korthus.


När vi uppmärksammar detta problem och berättar om att det finns människor som väljer att komma till just Sverige för att möjligheterna för stölder, bedragare och organiserad brottslighet är så stor, blir vi utpekade som främlingsfientliga. Vad ska man säga? Sverige är verkligen möjligheternas land!
Resultatet blir åtstramningar där verkligt behövande i Sverige inte får någon hjälp.
Det finns många exempel på människor som har jobbat och gjort rätt för sig hela livet, men när de själva behöver få hjälp tillbaka så finns ingen hjälp att få.
De sjuka nekas ersättning, funktionshindrade mister sin assistans etc. Så här kan vi inte fortsätta!
Vår utvecklade svenska välfärd kommer inte att kunna klara sig i längden om allt fler människor beger sig hit för att utnyttja välfärden. Medan allt färre intresserar sig för att bidra till den!
Bidragspartierna blundar och vill inte ta i det utbredda missbruk som helt uppenbart finns.
Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är folkbokförd i en förort till Stockholm och han är svensk medborgare sedan år 2015. (Hans parti Wataniya-koalitionen förnekade dock detta när han föreslogs som försvarsminister.)
I Sverige har Iraks försvarsminister al-Shammari varit sjukskriven på heltid på grund av minnesproblem...
Att han är sjukskriven för minnesproblem i Sverige har nog försvarsministern helt enkelt glömt bort... Även frun har varit sjukskriven...
 Iraks försvarsminister får bidrag från Försäkringskassan – polisen utreder flera brott
USA:s försvarsminister Mark Esper tillsammans med al-Shammari. Foto: CC BY 2.0 / U.S. Secretary of Defense/Nicole Mejia
2019-11-21

E-post25897
Nu kan Nyheter Idag avslöja att Iraks försvarsminister Najah al-Shammari och hans fru uppbär bidrag från Försäkringskassan. En källa inom polismyndigheten berättar att redan i början av november inkom en anmälan om både bidragsbrott och folkbokföringsbrott. I ansökan om bidrag från Försäkringskassan har försvarsministern och hans fru uppgett att de saknar förvärvsinkomst och att de lever på socialbidrag.

ANNONS
Det var i tisdags som Nyheter Idag avslöjade att Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är folkbokförd i en Stockholmsförort – trots att han uppenbart befinner sig i Irak. Med hjälp av rättsdokument i Sverige och en journalist i Baghdad, verksam på nyhetsbyrån AFP, kunde Nyheter Idag styrka att Iraks försvarsminister är svensk medborgare under ett annat namn.

Nu kan Nyheter Idag avslöja att skandalen inte bara omfattar folkbokföringsbrott utan även bidragsbrott. En källa inom polismyndigheten bekräftar att det pågår en förundersökning.

– Både han och hans fru går på bidrag, berättar poliskällan.

De bidrag som betalas ut till Iraks försvarsminister och hans fru kommer från Försäkringskassan. Ett av bidragen uppgår till ungefär 5 200 kronor i månaden och ett annat bidrag, ett flerbarnstillägg, uppgår till 4 480 kronor, enligt poliskällan.

– I ansökan, som båda två skrivit under, uppges att de bägge lever på försörjningsstöd från sociala myndigheter.

Anmälan: ”Ska vara försvarsministern i Irak och tjäna stora pengar där”

Redan i början av november, alltså drygt en vecka innan Nyheter Idag avslöjade att Najah al-Shammari är folkbokförd i Sverige under annat namn, upprättades en polisanmälan om både bidragsbrott och bokföringsbrott. Det var en anonym anmälare som berättade att mannen är försvarsminister i Irak samtidigt som han är folkbokförd i Sverige.

”Anmälaren är anonym. Hen uppger att hela familjen varit bosatt i Irak under flera år. Mannen i familjen ska vara försvarsministern i Irak och tjäna stora pengar där. De återkommer någon vecka till Sverige per år och upprätthåller på så vis tron att de bor i Sverige. Barnen ska vara anmälda till någon friskola i Sverige. Lägenheten på [adress borttagen, reds. anm] ska vara uthyrd till någon annan”, står att läsa i polisens anmälan.

Vidare har försvarsministern varit misstänkt i nio olika ärenden hos polisen sedan 2015. Det är det senaste ärendet som rör bidragsbrott.

Läs också: Iraks försvarsminister är svensk medborgare och folkbokförd i Stockholmsförort

I början av november upprättades även en annan polisanmälan, men där med försvarsministern som målsägande. Uppgifter ur den anmälan bekräftar uppgifterna att den identitet som är folkbokförd i en Stockholmsförort i själva verket befinner sig i Irak.

– Där har någon beställt grejer i hans namn och en anhörig till honom uppger då att han varit utomlands sedan januari 2019, säger poliskällan.

Nyheter Idag har sökt försvarsministerns anhöriga i Sverige. En kvinna, som förefaller vara hans dotter, lade på telefonen när hon fick frågan om hennes pappa är försvarsminister i Irak.

Poliskällan berättar även att Försäkringskassan inlett en utredning i samma ärende.

Artikeln har uppdaterats.

ANNONS
Både Expressen och Aftonbladet har idag vaknat till och publicerat denna nyhet:
Länk till Aftonbladet:

Sjukskriven man i Sverige är Iraks försvarsminister


Här är berättelsen om den svenska medborgaren som pekas ut som ytterst ansvarig för våldet mot demonstranterna i Irak, vilket lett till hundratals dödsfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar