fredag 22 mars 2019

Alla e-post meddelande också alla kommunikations kontakter med arbetsförmedlingen finns sparade på som en del gick via e-post och en del till via posten är sparades, så arbetsförmedlingen med hjälp av socialtjänsten försöker så att hindra människor så att få ett arbete



Alla e-post  meddelande också alla kommunikations kontakter med arbetsförmedlingen finns sparade på som en del gick via e-post och en del till via posten är sparades, så arbetsförmedlingen med hjälp av socialtjänsten försöker så att hindra människor så att få ett arbete. Ska säga en sak tyvärr idag den iranska regimens agenter och Erdogans agenter som bestämmer via den svenska arbetsmarknaden.
Jag själv har sett hur arbetsförmedlingen ljuger man lämnar varje månade aktivitetsrapport till arbetsförmedlingen det betyder att det är arbetsförmedlingen som ljuger också försöker så att hindra arbetssökande så att få ett arbete. för två år sedan jag besökte arbetsförmedlingen i malmö då har hört saker om ting som man kan aldrig accepteras sådana föraktande och kränkande ordet.
När man söker jobb då finns alla jobbsökningars meddelande på e-posten då det betyder att kanske finnas folk som vill inte söka jobb, men arbetsförmedlingen ändå hjälper inte dem som vill ha ett arbete.
det som sände via sr på persiska är felaktiga också lögnaktiga så jag själv brukar söka jobb då en del går via e-post sparas en del som  man kontaktar direkt arbetsgivare också sparas.. det är bättre man ska inte bara prata man ska också bevisa, jag kan bevisa hur socialtjänsten  med arbetsförmedlingen stoppade mig så att få anställning  på malmostad mellan 2016 och 2017 det finns väl mycket bevis.
det som man hör på persiska SR sände är helt lögn
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2493&artikel=7180358

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar