lördag 27 oktober 2018

En av dem pedagogerna som jobbar på en förskolan i Malmö har ljugit som fan, När jag läste hennes skrivelse såg att hon har ljugit utan att skämmas eller få ont i sitt samvete.



En av dem pedagogerna som jobbar på en förskolan i Malmö har ljugit som fan,  När jag läste hennes skrivelse såg att hon har ljugit utan att  skämmas eller få ont i sitt samvete. Vi fick på torsdag  möte med annan personer då dem berättade om denna lögnare kvinna som faktiskt hon lider av starka mytomani. det kommer väl massor frågor varför skulle en mytoman jobba inom förskolor?
Därför att jag gick inom hela samtalet som fanns mellan henne och olika personer  som inspelade det fanns inte sådana lögnaktiga saker och ting som hon påhittade. just nu vi ska samarbeta med några journalister för att kunna publiceras hela samtalet mellan den 2018.02.26 tills nu  för att bevisa att personer lider av starka mytomani.
Och det är onormalt att man ljuga när man medveten att det finns redan man har använt  inspelnings material när man hade samtalet med sådana människor.
efter den 2018.10.29 kommer att publiceras allt vi fick gå genom att vi har rätt till att publiceras allt samarbete med några journalister, den i november månade vi kommer att träffa några journalister för att gå genom alla inspelade saker om ting både video och ljud.
Samma kvinna  hölls fast  en lite pojken och låtit andra barn så att slå honom  det bekräftade  fyra andra  barnen som gick på samma förskolan.
Det finns väl mycket sjuka saker som används via denna förskolan det bekräftade barnen som gick på denna förskolan, enligt barnens berättelse kvinnan kan har starka sadistiska eller dem två kvinnorna lider av starka masochism..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar