tisdag 7 augusti 2018

Tro aldrig på vad andra säger saker och ting om någon bakom ryggen mot människorna, i stället själv gå fram och prata med personen då du kommer veta vad som gäller.


Tro aldrig på vad andra säger saker och ting om någon bakom ryggen mot människorna, i stället själv gå fram och prata med personen då du kommer veta vad som gäller.
Jag vill säga en sak och jag har väl bra erfarenheter om det.
Det är bara två saker som spelar väl roll i sådana människors liv som brukar spela falsk doktor.
rasistisk, och nazistisk, som på värka sådana falska doktors spel så att spela falsk doktors.
om någon av myndigheternas personal själv eller han, hon skulle kräva någon för att  tala illa om dig bakom ryggen eller spruta sjuka rykte om en person, man skulle veta att personen har pekat på deras hemliga saker som dem är väldigt  rädda att bli avslöjas, därför att dem försöker att  innan dem bli avslöjade minska  personens trovärdiga   hos folket, dem kan kanske peka på personen så att personen ljuger, men i principen det är fel tvärtom dem själva ljuger och försöker att gömma sina lögnaktiga och felaktiga saker för folket. Den 2018.08.02 klockan mellan 13:00 och 14:30
Den galna personen, heter du Anders, han sa ja:: sedan galna personen som hade hjärninfektionen  sa till a lyssna inte på han allt han säger är inte sant. När vi undersökte personen det var inte sant att hennes mamma från Serbien och hennes pappa från  Ungern, så personen är vän med en iranska kvinnliga agenter som jobbar på en förskolan i Malmö, personen från en Intellektuell funktionsnedsättning familjen. Därför att deras barn var hjärnhandikappade allihopa.
Andra som jobbar inom myndigheterna  spelar doktor falskheter  doktor falskheterna är för dubblades inom olika svenska myndigheterna. Norin en av dem  eller liza eller m alla är falska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar